Нова фрлач 6 е достапна: Многу новости за најдобриот фрлач на Android

Нова фрлач 6 е достапна: Многу новости за најдобриот фрлач на Android

🎯ЗАШТИТА и победи ДОБРА АМАЗОН! Придружете се на каналот OfferTech Telegram!

Верзијата 6.0 на Носач за лансирање воведува многу нови функции бидејќи не се случило некое време. Новата верзија е уште поприлагодлива, убава, елегантна и карактеристики што никогаш порано не ги виделе

Нова фрлач 6 е достапна: Многу новости за најдобриот фрлач на Android

Нова фрлач, најдобриот фрлач за Android, да ажурирање до најновата верзија 6.0 што воведува многу новости и нуди некои графички карактеристики преземени директно од новата верзија на Android.

Верзијата 6 на Новата лансирачка достигнува Финална стабилна верзија, со многу нови функции, вклучувајќи ја и можноста за прилагодете икони и папкиизберете го форми во позадина папки, нови стилови приказ на папката и неколку други дополнителни опции во споредба со претходната верзија.

Карактеристики Нова фрлач 6.0

  • Подобрен изгледот на менито Поставки за Нова: Опциите за пристаниште сега се вклучени во работната површина, се изврши реорганизација во име на интуитивност;
  • Сега можете да пребарувате во поставките Нова;
  • Има повеќе адаптивни икони достапна, вклучувајќи нова прилагодлива форма;
  • Постои нова опција која ви овозможува автоматски да одговарате на големината на папката и иконите на фиоките за апликации со оние на работната површина;
  • Во папки сега можете да изберете помеѓу прозорец и потопливи модата;
  • Обликот на позадината на папките сега се прилагодува на оние на адаптивните икони;
  • Лентата за пребарување на фиоката за апликации може да се прилагоди на стилот на стилот на почетниот екран;
  • Во папките можете да изберете помеѓу хоризонтални или вертикални режими за движење;
  • На големината на иконите веќе не е ексклузив Нова Премиер.

Можете да преземете и инсталирате Носач за лансирање 6.0 за Android директно од Google Play Store со кликнување на следната врска купувајќи ја премиерската верзија да ги отклучите сите карактеристики:

Преземете ја програмата за лансирање на АПК Нова 6.0

Преземете ја АПК Новата фрлач 6.0 Prime

🔔Дали ви треба помош или помош? Пишете ни на нашиот канал Телеграм >>> ТУКА!

📱Дали барате паметни телефони со попуст? Купете ги по најдобра цена натаму >>> Амазон!

– Зачувај со Понуда Техника на Телеграма: најдете го понуди за најдобра технологија!

– Ако сте гладни за вести, следете го YourLifeПоднесена на Google News: кликнете на вездата за да не додадете во вашите омилени!

САКАТЕ АМАЗОН МУЗИК СЕ БЕСПЛАТНО БЕСПЛАТНО? Пронајдете КАКО!