Новиот Годишен Флекси план на Тата Скај нуди враќање на готовина …

El nuevo Plan Anual Flexi de Tata Sky ofrece devolución de saldo de un mes, más beneficios 1
Новиот Годишен Флекси план на Тата Скај нуди едномесечен поврат на состојбата, плус бенефиции 1 Според новата понуда, Тата Скај нуди едномесечен биланс како пари назад на оние кои се надополнуваат 12 месеци.

Тата Скај воведе нова понуда за враќање на парите на годишниот план Флекси, според која корисниците можат да ги искористат предностите на месечниот биланс како поврат на пари. Луѓето кои се претплаќаат на планот, исто така, ќе имаат можност привремено да ја суспендираат својата сметка доколку е потребно. Понудата е наведена на веб-страницата на компанијата валидна од 29 јули 2019 година.

Според новата понуда, Тата Скај нуди едномесечен биланс како пари назад на оние кои се надополнуваат 12 месеци. Бонусот за превчита или враќање на средствата ќе се смета на сметката Тата Скај на корисникот во рок од 48 часа. Исто така, ќе има опција за менување на канали, што значи дека корисникот може да додаде или испушти канали кога сака.

За да се претплатите на годишната понуда за враќање на готовина на Тата Скај Флекси, корисниците ќе треба да надополнат со сума еднаква или поголема од 12 пати поголема од нивната месечна вредност од нагоре или месечна стапка на горење (МБР), по што враќање на вредноста на највисокиот биланс на еден месец на претплатниците на „Тата Скај“ во рок од 48 часа.

Новиот годишен план за надомест на Флекси на Тата Скај е сличен на неговата едномесечна бесплатна понуда за претплата која беше воведена на почетокот на овој месец. Планот понуди 13-месечен биланс на сметката на корисникот Тата Скај, ако се наполни за 12 месеци.

Покрај тоа, годишниот план за враќање на готовина на Тата Скај Флекси вклучува и бенефиции како бесплатни купони во вредност од надополнетата сума на веб-страницата Тата Скај, како и зделки за дигитални паричник. Да повторам, нема период на заклучување за корисниците да ги менуваат каналните пакети во секое време кога сакаат.

(таговиToTranslate) Годишен план на Тата неб Флекси (т) Тата неб Флекси годишен план