Новиот рендерирање од Huawei Mate X2, новиот преклопен мобилен телефон, откри стилус

Huawei Mate X2 ќе се склопи и носи стил

Хуавеи Стана еден од пионерите во однос на преклопување на мобилните телефони за кои станува збор, а токму со Мате X дека оваа технологија доаѓа од нас Хуавеи. Сега Мате X2 Ова е во рамките на целосен развој и голем број на рандери излегоа со кои ни покажаа одредени промени во врска со мобилниот телефон што му претходеше. И веќе 91 Мобили кој ни ја откри сликата … Таму видовме многу различни детали што се однесува до системот за виткање, исто така, во однос на камерата. И, се разбира, стилус сликата прави голема разлика. Дојди види …

Филтрирани карактеристики на Huawei Mate X2

Меѓу Карактеристики на Huawei Mate X2 она што е јасно прикажано при рендерирање, како што се очекуваше, екраните за виткање. Разликата е во тоа што телефонот се склопува и не излегува, како изненаден од првиот Мате X. Покрај тоа, сликата на мобилниот телефон во преклопена состојба ни овозможува да ја видиме едната страна поширока од другата, дозволувајќи простор што не е вклучен на екранот, кој може да се користи во неколку функции и кој ќе го носи сензорот на предната камера. И камерата, исто така, се развива, за сега да вклучи четирикратна главна камера и двојна предна камера. Со овој телефон ќе има вкупно шест сензори за полето на фотографијата. Запомнете дека претходникот на мобилниот телефон имал единствена тројна камера. Двете фотоапарати ќе доаѓаат со сензори лоцирани вертикално.

Huawei Mate X2 ќе се склопи и носи стилHuawei Mate X2 Huawei Mate X2 ќе се склопи внатре и ќе го носи стилот

Но, она што најмногу привлекува е изведба игла Во сликата. Вклучувањето на а стајло на Мате X2 Ова е дета detail што дефинитивно ќе го постави тонот, иако се шпекулира дека е тоа Samsung Планирајте ја истата работа и за вашиот модел. И иако нема дополнителни податоци, се претпоставува дека ќе го донесе врвниот процесор на Huawei, Кирин 990 со поддршка од 5G.

Датум на издавање на Huawei Mate X2

Точниот датум на започнување или претставување на овој телефон кој сигурно ќе го привлече целото внимание кај следбениците на горните редови е сè уште непознат. Но, се сомнева дека MWC 2020 е можен датум, доколку Хуавеи Сакате да ја следите минатогодишната шема со Мате X.

Заклучоци и конечни мислења

Тој Huawei Mate X2 се појавува филтрирано во рендерирање 91 Мобили. Внатре во уредот изгледа склопено навнатре и носи игла, како и четворка и двојна предна камера … Сето ова јасно ќе го разликува од претходниот модел.

Официјална страница Хуавеи во Шпанија

Новиот запис за рендерирање од Huawei Mate X2, новиот мобилен телефон за виткање, го откри стилот за прв пат објавен на Планетата Ред.