Новиот NFS сега е официјално. Потреба за брзина на топлина изгледа како да се врати во Повратни информации, со мала носталгија

NFS baru sekarang secara resmi. Need For Speed ​​Heat terlihat seperti kembali ke Payback, dengan sedikit nostalgia

Се сеќавате ли на трејлерот NFS што беше неверојатно пред четири години? До ден-денес, рајот Гангста ми одекнува во умот додека размислувам за тоа. ЕА ме натера да почекам за новата рата на серијата (патем разочарувачка). За возврат, гледајќи го првиот трејлер за „Потребна е брзина на топлина“, не чувствував ништо. Јас секако не чувствував топлина од него.

Мислам дека сите ќе се согласиме за една работа: сакаме друго подземје. Најдобро е да го однесете играчот на сентиментално патување во минатото. Нека биде дива ера со векови, со шарени неонски светла, хромирани венчиња, нитро и Снуп Дог. Со Mitsubishi EVO во целосна моќ. Со ноќни трки и кратенки преку бензински пумпи, паркинзи и градилишта И пред сè со добра саундтракот.

ЕА како намерно ги игнорирала барањата на голем број фанови.

Во одредена смисла, потребата за брзина 2015 се однесува на улични трки и ноќни забави. Сепак, ова е само изглед. Страшен модел на возење, потребата да се игра преку Интернет и недостаток на задоволителни опции за модификација на возилото, ги прават повеќето фанови да се чувствуваат разочарани. Насловот подоцна беше детално рафиниран и се прошири со нова содржина, но млекото се истури. Играчите кои не избегаа во Форзи Хоризон, започнаа да го прават тоа.

Потребата за враќање на брзината 2017 исто така не им се допаѓа на многу луѓе. Овој дел е убиен со микро-трансакции. Ова има вистинско влијание врз играта, затоа што купивме надградби на возила со вистински пари. Вие тоа не го правите. Никогаш. Многу играчи истакнуваат дека во основа не се сеќаваат на последниот пат кога играа НФС што беше многу добро. Постарите обожаватели на сериите водат кон 2005 година и премиерата на Најбаран. Се разбира, првата, а не карбонската хартија од 2012 година.

Чувствувам во моите коски дека потребата за брзина е исто така нема да биде успех во оваа серија.

Играта во првиот трејлер изгледа добро. Како и да е, не ја почувствував оваа извонредна атмосфера како во Андерверт. Нема ни трага од страста на програмерите што создаваат „Hot Pursuit 2“ или „Most Wanted“. Се разбира, тешко е да се суди за ништо засновано на првиот рекламен материјал, но откако ќе се направат сите приколки – да се поттикнат набавки на производи. Затоа не бев охрабрен.

Инаку. Гладен за добри аркадни трки во реалниот свет (колку може да играте во Mario Kart и Crash Team Racing) се вратив во Forzy Horizon 4. Овој пат се тркав користејќи го мониторот 32: 9 и мора да признаам дека искуството беше сензационално. Главно се вклучени снимки во кафезот на спортско возило. Од друга страна, срамота е што Форца Хоризон со години немал пристоен противник. Дали е потребен за брзина на топлина? Сакам, но се чини дека сè уште не.

П.С. Овој проблем го извика еден полицаец на почетокот на приколката … дали тој беше вистински?