Новите Redmi Note 9 и Note 9 Pro можат да бидат претставени со селфи камера со дупка на екранот

Redmi baru Note 9 dan Note 9 Pro dapat disajikan dengan kamera selfie yang berlubang di layar

Ако го земеме предвид нивото на обнова на Редми, приближно на секои 6 месеци ја гледаме главната генерација на паметни телефони. Додека во јануари 2019 година го гледаме првиот Redmi Note 7 за подоцна, половина година по лансирањето на Redmi Note 8, сега она што е филтрирано априори ќе биде новиот фронт Ред Белешка 9.

И, иако може да изгледа како нешто направено, треба да биде сега, на почетокот на годината, кога под-брендот Xiaomi ја лансираше својата нова генерација на паметни телефони. Ред Белешка 9тоа Белешка 9 Про и секако, влезниот опсег, Редми 9 и Редми 9А.

Новата Redmi Note 9 може да вметне селфи камера со дупка на екранот

Нема сомнение дека до 2020 година повеќето од најголемите паметни телефони што ги гледаме и Xiaomi и другите брендови, ќе вклучат некоја нова технологија во замени места што се широко критикувани. Без разлика дали користите фотоапарат што може да се повлече или дури и селфи камера со дупка на екранот, новата Redmi Note Тие нема да остават зад себе.

Дизајнот што требаше да го преземе новата Redmi Note 9.

Поточно, како што можеме да видиме во овие редови, новата слика поставена на Slashleaks ни покажува приоритетно што може да биде преден дизајн што ќе заземе нов. Ред Белешка 9. Екранот без никаков вид на решетки, како и рамка која е многу помала во споредба со она што се наоѓа на тековната Redmi Note 8.

Покрај тоа, како одлична нова работа, оваа нова генерација може да доведе до нови дизајни селфи камера со дупка на екранот, во овој случај, десно во центарот на терминалот. Со ова, по лансирањето на Redmi K30 5G кој веќе има преден тип, но со две камери, под-брендот Xiaomi ќе направи голем чекор во донесувањето Екран за бесконечност-О дури и до средниот опсег.

Сепак, треба да се напомене дека можеби се соочуваме со филтрирање што е целосно погрешно, затоа мора да бидеме внимателни и да ја земеме оваа прва слика внимателно чекајќи ја самата компанија конечно да го потврди новиот дизајн на Редми. Белешка 9. Сепак, нема сомнение сигурно оваа нова генерација доаѓа со неколку нови дизајни, што, како и во случајот со екранот Infinity-O, овозможува поголема употреба на предниот дел на терминалот.

Преку | Текнолокура