Новото преклопување Samsung ќе биде практично, „квадратно“ и со око за дизајн

Yang baru Galaxy A dapat memiliki sektor fotografi yang membuat iri kisaran teratas: tiga kamera hingga 108 MP 1

Самсунг сега е на пат во врска со официјалното претставување на првиот паметен смартфон, несреќниот Галак Фолд кој првично беше одложен поради проблеми со дизајнот. Значи, времето е во ред да започнеме да зборуваме наследник или само дел следната пати Samsung

Според најновите информации што излегоа на Интернет и ги објавија Блумберг, Samsung ќе работи на нова брошура помал и потенок од Galaxy Fold: всушност се очекува панел 6,7 “ и поограничена дебелина. Ова ќе го направи полесно да се управува во споредба со првата брошура на производителите на Јужна Кореја. Секогаш втор Блумберг, ќе се интегрира нов паметен телефон фото сензор на внатрешната површина, т.е. уред за склопување, пр два сензори поставен на надворешен.

ПРОЧИТАЈТЕ ДА: Samsung Galaxy Note 10+, негов преглед

Дизајните на паметните телефони ќе бидат обележани со форми квадрат, кога е склопен, а Samsung ќе го додели од познат дизајнер Том Браун. Не знаеме дали фактот дека тоа е повеќе „содржина“ од „Галакси Фолд“ ќе помогне да се направи тоа поевтино.

Овој последен дета detail е да се зајакне од информации што се однесуваат на тестирање од страна на Samsung на иновативни ултра тенки филмови што треба да се применат на летото за флаер, што дојде до нашите уши минатата недела.

Преку: Праг