Ново ажурирање од Brawl Stars: легендарни борци, повеќе игри …

Nueva actualización de Brawl Stars: brawler legendario, más juegos...

Brawl Stars е една од најпопуларните игри денес. Supercell знае како да создаде конкурентни наслови што ги здружуваат корисниците со часови. Пред неколку недели ви донесовме детали за последната игра на компанијата, како и за начинот за играње на вашиот мобилен телефон. Како и обично на rawвездите на Браул, Секој месец, програмерите објавуваат одлични ажурирања со нови содржини, поправени грешки и поправки на грешки. Ние не ви кажавме кога тие го објавија огласот, но го правиме сега, затоа што е објавено ажурирање за сите.

Постојат неколку нови карактеристики што ги најдовме во ова ново ажурирање од Brawl Stars, но без сомнение, еден од најпосакуваните делови за играчи е новиот борец. Последниот внесен е 8-бит, карактер поставен во аркадна машина што се отвора преку чаша, но со ова ажурирање, Во rawвездите на тепачката спаѓаат Сенди, легендарниот нов борец дека ќе го отвориме заклучувањето преку кутијата.

Супер Сенди го прави целиот тим невидлив

Ако направиме каталог со дизајн на Сенди, тоа е веројатно мешавина од eин и Тара, двајца митски борци. Ова е заспан лик, како што е прикажано со неговите движења за движење и кожа што е фрлена заедно со легендарниот борец, кој ќе носи пижами. Неговите напади ги вкрстуваат непријателите и се многу слични на Поцо, но со нешто повеќе дофат и помалку агол. И покрај тоа што овој напад не е многу светлив, супер е да, затоа што фрла starsвезди кои создаваат (многу голема) област во која Целиот тим нема да се види.

Најдоброто нешто во врска со овој супер е тоа што е издржлив, покрај тоа што е неколкупати окован. Повеќе или помалку тоа е како зголемување од супер лав и тоа може да биде многу корисно да се вози лудиот на противничката екипа.

Заедно со овој нов лик, претставени се и rawвездите на Браул два нови режима на игра: Првата е роботска битка, но индивидуа, каде играчот кој ќе му нанесе најголема штета на роботот што ќе се појави во средина ќе победи (не знаеме што се случува ако умрете или дали можете да нападнете други играчи). Вториот режим е индивидуалци кои се борат со starвезди, ист механизам како традиционалниот, но на картата за опстанок.

Ново ажурирање од Brawl Stars: легендарни борци, повеќе игри ... 1

Конечно, во ова ажурирање додадоа нова кожа и секако една за Барли, која има акумулирано 5 различни кожи. Исто така, видовме редизајн во Ел Примо и вести за специјални напади на кожата, како што е Брок Сурферо, кој наместо ракета, сега фрла ајкули со вода.