Нов бесплатен подарок за Судбината 2 со Twitch Prime

SomosXbox

Нов бесплатен подарок за Судбината 2 со Twitch Prime. Компанијата Bungie му се придружи на Twitch Prime за да понуди бесплатни подароци на клиентите со платформа за стриминг, како што е наведено во а официјална изјава.

Ти си Бунџи им додели посебна награда на корисниците на Твич Премиервеќе достапен Првата пратка ќе заврши на 25 февруари. Сè што имате е Twitch Prime ви треба само посетете ја оваа страница и поврзете ја вашата сметка до Bungie.net да примаат шест парчиња опрема секој месец.

Секоја месечна достава ќе ја направите Twitch Prime во Судбината 2, ќе нè награди со оружје, духови, вонредни бродови, колибри, гестови и дизајни на оружје од другите сезони.

Првата пратка ќе ни ги даде следниве артикли:

  • СУРОС пушка.
  • Дизајн на напад за изненадување.
  • Панорама алтернативи за исклучително куќиште за спектар.
  • Неверојатно небезбеден брод / ЛАМЕНТО.

Да ја побараме наградата, ние логично треба да влеземе во видео-играта и да ја бараме Аманда Холидеј во хангарот „Кула“, затоа што таа ќе биде одговорна да ви подари подарок. Аманда може да ви подари подарок дури и по крајниот рок онолку колку што сме тврделе порано.

Судбината 2 е стрелец за прво лице достапен на Xbox One и PC.