Нов повик на должност: Пораката што ја открива модерната воена мапа на посети овој месец

Lihat Killstreaks Pertama Dalam Call of Duty: Modern Warfare

Call of Duty: Modern Warfare е хип наслов на видео игри што играчите не можат да чекаат да го играат. Ние видовме малку за играта во однос на она што развивачите инспирираат од заедно со мултиплеер. Со тоа што мултиплеер е главна компонента за Call of Duty: Black Ops 4, не е изненадувачки што се гледа развојното студио во Infinity Ward исто така користејќи ја таа компонента како главна продажна точка за идните изданија. Но, велејќи дека тоа, се чува режим на кампања внатре што не го направи својот излез за јавноста.

Конечно, слушнавме за режимот на кампањата што потекнува од кога еден навивач ќе стигне до директорот за наратив на играта. Додека инвеститорот му даде само малку блескавост на идејата за прилепувач за кампања, само до ден денес се појави нов твит што излегува од официјалната сметка на „Call of Duty“, кога можеме да очекуваме да биде лансирана трејлерот. Добивме неколку клучни белешки за да обрнеме внимание како на отворена бета верзија, за детали за крзно игра и секако премиерата на кампањата.

Сè уште немаме официјален датум, но се чини дека Call of Duty: Modern Warfare ќе објави некаква инаугуративна кампања на крајот на септември. Овој твит не нуди многу увид, така што не знаеме дали само со огласот ќе прифатиме само приколки за кампања или нешто, но само знаеме дека кампањата ќе биде лансирана во одреден капацитет пред хит октомври.

Надвор од кампањата, ќе вклучиме табела за она што се нарекува Call of Duty: Modern Warfare подолу.

Call of Duty: Современи воени мапи на војната
  • Отворен Бета викенд 1 – 12-16 септември
  • Детали за крстосување – недела 16 сеп
  • Бета викенд 2 – 19 септември
  • Премиерална кампања – Крај на септември
  • Премиера на специјални опции – недела 7 октомври

Infinity Ward е подготвен за Call of Duty: Modern Warfare ќе биде лансиран на 25 октомври 2019 година, за платформата за компјутер, PlayStation 4 и Xbox One.

Извор: Твитер