Нов трансформатор: Автобус приколка за уништување на вниманието на ротирачкото место

Нов трансформатор: Автобус Приколка за уништување на вниманието на ротирачкото место 1

Трансформатор: Уништување е претстојен борец за видео игри, кој има анимација во ерата на Г1 во есен-сенки од развивачите на Платинум игри и издавачи на Активисон. Заедно со лансирањето на првиот игран трејлер за ново издание што може да се игра на титуларната франшиза, Платинум ветува дека фановите на серијата ќе можат да играат вкупно пет различни протагонисти на Autobot, ангажирани во битки со нивните противници на Decepticon, во тешка игра на интригантната приказна за настанот Combiner Wars од стрипови.

Недостатокот на главната кампања на Депептикон може да биде одвраќање за некои играчи, но има непобитен апел за титули за анимација на стари училишта и топки со стрипови што се вградени со наративни сетови – и двете се наоѓаат во најновите трејлери за карактер за блиска иднина. наслов на видео игра.

Во видеото прикажано погоре, Платинум Игри ги потенцира играчкиот протагонист на Autobot, Optimus Prime, Bumblebee, Sideswipe, Wheeljack и Grimlock што може да се игра, среде фантастично претерани супер борби кои ги водат границите на самозадоволството разгали се. Со долгогодишниот сериски глас актер Питер Кален во водство како Optimus, заедно со гласниот актер Дан Гилвезан (Bumblebee), Мајкл Бел (Sideswipe), Gregg Berger (Grimlock) и Frank Welker (Megatron, Soundwave), најновиот трејлер за Devastation започнува акција спакувана, две минути разгледување на разни елементи на игра кои не пристигнаа оваа есен.

Кога Оптимус им нареди на своите Автобиоти да се „лансираат“, лесно беше да се придружите на она што сигурно ќе биде незаборавно патување на меморија за многу доживувачи на гледање за тоа што беше нешто повеќе од само исполнување на окото. Фановите на семинарната серија за анимација во 1980-тите веќе се запознаени со естетиката Г1 прикажана во последната игра од Платинум, а програмерите може да се потпрат на таа блискост кога станува збор за продажба на последната итерација од стари IP-адреси.

Уништување на трансформаторите

По неколкуте долгометражни филмови во режија на Мајкл Беј (почнувајќи од 2007 година), би било убаво да се видат филмовите „Трансформер“ кои се поимполитни и имагинативни во нивното толкување на основната премиум на цртаните филмови. Кога Беј понекогаш се обидува да инспирира повеќе драма и социјален управуван реализам (преку директна физичка опасност) во директна акција преземајќи мулти-стока, супер сопственост на Хасбро, Платинумските игри изгледаат подготвени и свесни за некомпатибилноста со отворената мелодраматика во форма на нешто (и многу пофалби за нив)

Трансформатор: Уништување ќе бидат достапни за купување од трговците кои учествуваат во САД. на 6 октомври 2015 година на PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 и компјутер.

Извор: Активист

се прикажуваат чудни работи што умираат во текот на денот

Мртви во текот на денот станува странец