Ноќниот парк 1.0.0

Зошто вреди да се преземе ноќниот парк? 1.0.0

Ноќниот парк е возбудлива стратегија во која ќе изградите сопствен забавен парк и ќе се борите против вистински играчи. Поставете пречки за вашите противници и обидете се да ги измамите. Изградете сопствен забавен парк, управувајте со него и пронајдете волшебни феномени како Јети, Сирена и многу други. Следете го ова незаборавно патување и запомнете: дури и грмушките не се како што изгледаат! Играта е интересна и прилично зависност. Вие мора стратешки да ги броите сите ваши потези и да ги прочитате постапките на вашиот противник еден чекор напред. Користете феномени за да изградите вртоглава атракција и да ги погодите посетителите со забава … и да се збогатат исто така. Графиките во играта се одлични, многу кул ефекти, сè изгледа убаво. Одделно, би сакал да ја земам предвид оптимизацијата, таа ќе оди дури и на слаби уреди. Одлична опција да го поминете времето со задоволство. Играта е целосно бесплатна, но бара пристап до Интернет.

Карактеристики на играта:

  • Добра графика
  • Интересна игра
  • Бесплатно
  • Едноставна операција до

Преземете го Ноќниот парк 1.0.0 на Android:

Преземете ја бесплатноОгласи