Објавен е занимавач од следниот оператор Call of Duty Modern Warfare – Фортнит ентузијасти

Sebuah teaser dari operator Call of Duty Modern Warfare berikutnya diterbitkan - Fortnite Penggemar

Infinity Ward, развивачот на „Call of Duty“, објави на јавноста предвреме од следниот оператор да пристигне во „Modern Warfare“. Новиот оператор ќе има воена тема, според публикацијата на инвеститорот.

Операторите се уникатни карактери Тие имаат своја историја, националност и опции за прилагодување. Покрај тоа, овој лик може да го избере корисникот што ќе се користи за време на режимот со повеќе плеери и специјалните операции.

Преку: Бесконечно одделение

Операторот во најновата титула „Call of Duty“ беше додаден како козметички карактер без намера да влијае на игра. Значи, тие можат да се користат само за персонализација, без да предизвикаат поголемо влијание врз играта.

Операторите поделени по фракции се пресметуваат на два начина: Коалиција и лојалност. Во обете фракции има различни оператори кои ќе бидат отворени и користени за време на натпреварот.

За новиот оператор

На 6 јануари, играч на Modern Warfare, објави на Реддит референтна фотографија за понатамошно прикажување на стилот на операторот. Фотографии во согласност со а Специјален службеник во командата за огнено оружје на Митрополитот во Велика Британија.

Објавувањето има позитивно влијание врз општеството, до степен на набудување на коментари Уметнички директор за бесконечно одделение во пост. Што потврдува дека Инфинити Вард работи на нов оператор со воени проблеми.

Всушност, во еден коментар се вели дека кожата одговара на работните параметри што во моментов ги има Infinity Ward. Затоа што, се чини, нови аспекти се развиен врз основа на костумите користени за време на операцијата „Милсим“.

Во овој случај, играчот треба само да почека за следното ажурирање и објавување на развивачот.