Објавен официјалниот имиџ на OPPO smartwatch, кој се очекува да започне заедно со OPPO Find X2, Find X2 Pro

Oppo smartwatch го прави официјален

Минатата година, Oppo објави дека ќе го лансира својот прв паметен часовник во 2020 година. Компанијата сега почнува да флертува исто како што конечно ја објави првата официјална слика на паметниот часовник „Oppo“ на платформата за микроблогирање во Кина Веибо. Паметниот часовник Oppo се очекува да биде лансиран заедно со претстојните смартфони Oppo Find X2 и Oppo Find X2. Ајде да погледнеме во официјалните слики на Oppo за паметниот часовник и што има за нас.

Oppo ја поучува претстојната Oppo Smartwatch, се очекува да биде лансирана со Oppo Find X2 серија

Oppo smartwatch го прави официјален

Како што се гледа на промотивната слика, вака изгледа Oppo паметен часовник. Иако многумина би тврделе дека паметниот часовник „Oppo“ носи „впечатлива“ сличност со Apple Watch, има малку промени во поблиската инспекција. Десната страна на паметниот часовник Oppo има две копчиња, за разлика од копчето круна + комбо, што се наоѓа на Apple Watch. Покрај тоа, постои дупка помеѓу двете копчиња, што може да стане микрофон. Ако не е во ред, smartwatch на Oppo може да се користи за да остварувате телефонски повици без да се потпирате на паметен телефон за да го сторат истото. Тука е прашањето дали smartwatch на Oppo ќе има слот за SIM картичка или поддршка за eSIM или не. Засега, ова се раните денови што се доволни за да се шпекулира истото. Всушност, не можеме да кажеме со сигурност какви се спецификациите на паметниот часовник Oppo, но дефинитивно ќе добиеме повеќе интел во истиот ден. Oppo може да може да го објави паметниот часовник Oppo за време на претстојниот MWC 2020, или може да ја открие истата работа покрај паметните телефони Oppo Find X2 и Oppo Find X2 Pro.

Зборувајќи за серијата Oppo Find X2, неодамна објавивме дека monikers на Oppo Find X2 и Oppo Find X2 Pro конечно беа потврдени од веб-страницата за сертификација на NBTC што ја сретнаа. Смартфонот Oppo Find X2 има функција за приказ на брзина на освежување од 2K 120Hz. За да дознаете повеќе за уредите, можете да отидете на претходното исто покривање.

Што мислите за smartwatch на Oppo и претстојната серија Oppo Find X2? Известете ни во делот за коментари подолу.

Објавен официјалниот имиџ на OPPO smartwatch, кој се очекува да започне заедно со OPPO Find X2, Find X2 Pro 2

Познат повеќе како нешта. Стар професор кој знае повеќе технологија од неговите студенти.
Водење двоен живот – тренер со професија, фусиер по избор.