Објавен трејлерот за мобилни веб-серии со теми на PUBG, Дости Ка Наја Мејдан, првата епизода надолу на 24 декември

PUBG Mobile-Themed Web Series Dosti Ka Naya Maidan Trailer Released, First Episode Drops on December 24

Tencent ја објави мобилната PUBG-тематска веб-серија за индиските фанови на почетокот од овој месец. Насловена како „Дости Ка Наја Мејдан“, засилувачот за вежбање за серијалот „Тенсент веб“ сега се спушти. Од трејлерот, јасно е дека „Дости Ка Наја Мејдан“ се врти околу студентскиот дом на млади групи за оружје, врски на пријателство и секако, конкурентни и конкурентни сесии и референци на PUBG Mobile. Покрај тоа, се чини дека PUBG Mobile наскоро ќе додаде беспилотни летала за да им овозможи на играчите од далечина да пребаруваат. Покрај тоа, новото ажурирање на PUBG Mobile Lite го воведе режимот Team Deathmatch 4v4 во играта.

.embed-контејнер {позиција: релативна; подлога-дно: 56,25%; висина: 0; прелевање: скриен; максимална ширина: 100%; r. вграден сад iframe, .embed контејнер предмет, .embed-enbed embed {позиција: апсолутна; погоре: 0; лево: 0; ширина: 100%; висина: 100%; }

Започнувајќи со претстојната веб-серија со теми на PUBG, официјалната рачка на Твитер на PUBG Mobile India ја дистрибуираше првата трејлер-приколка на Дости Ка Наја Мејдан. Theвездите во серијалот Рајанјан Рај, Бадри, Чинмај Чандраунхух и Алам Кан – сите лица што редовно се појавуваат на YouTube видеата од неколку популарни индиски канали со содржина. Во серијалот се twoвездени и двајца добро познати опсези PUBG Mobile – Rawknee и Kronten – за да претстават дополнителни сериозни парчиња на PUBG Mobile.

Трејлерот „Дости Ка Наја Мејдан“ ги прикажува авантурите на група млади луѓе кои живеат во студентски дом, кој е јасно поврзан со PUBG Mobile, испушти еден тон референци на PUBG, па дури и предложи одмазда со убивање на непријатели на картата за игри на Ерангел. Некои шеги се паметни и кастингот е исто така добар, но ние ќе ја задржиме својата пресуда засега. Првата епизода на Дости Ка Наја Мејдан ќе излезе на 24 декември и ќе може да се гледа на официјалниот канал PUBG Mobile India на YouTube.

.embed-контејнер {позиција: релативна; подлога-дно: 56,25%; висина: 0; прелевање: скриен; максимална ширина: 100%; r. вграден сад iframe, .embed контејнер предмет, .embed-enbed embed {позиција: апсолутна; погоре: 0; лево: 0; ширина: 100%; висина: 100%; }

На самата игра, се чини дека PUBG Mobile презема многу инспирација од својот ривал – Call of Duty: Mobile. А YouTuber сподели видео игра за игра на PUBG Mobile, каде на играчите може да се види како летаат бели беспилотни летала за да извршат увид во областа. Се чини дека беспилотните летала се само за извидување (или извидување) и навистина не убиваат непријатели. Во случај на Call of Duty: Mobile, играчите можат да вршат надзор и исто така да ги уништат непријателите со тоа што ќе повикаат беспилотни летала. Сепак, нема збор кога дронот ќе пристигне во стабилната зграда на PUBG Mobile.

Ажурирањето PUBG Mobile Lite v0.15.0 го претставува популарен режим 4v4 Team Deathmatch (TDM)

ПУБГ Корп. исто така, започна со активирање на ажурирањето на содржината v0.15.0 за PUBG Mobile Lite. Ажурирањето го донесе популарниот режим на игра 4v4 Team Deathmatch (TDM) во игра, ветувајќи мешана борба против мапата на Магацин. Најновото ажурирање на Mobile Lite PUBG, исто така, содржи одлики како што се информации за статусот на соиграчот во реално време, три нови артикли (пушки MK47, пиштоли за Score Score, и 3x и 6x покриеност), празнично прилагодување, позадина за зимски фестивал и прилагодувања на балансот на некои елементи и оштетување на поправка.