Оваа недела на апликација: Прегледајте ги коментарите на џебот

Aplikasi minggu ini: Tinjau ulasan Saku 1

Оваа недела на апликација: Преглед на преглед на џеб 1

Силата на оваа апликација е во рацете на сите, од loversубителите на хоби до барателите на работа, додека ги истражувате четките. Некои традиционални алатки – HB моливи; пенкало четка; влажен акрил. Другите се нешто понеобични. Комплетниот текстура на четкички ви овозможува да цртате на полутонот. Апстрактен полигонски спреј насекаде. Touchup вклучува зомби кожата за промена на лицето на некој близок во нешто од „Walking Dead“.

Сето ова може да се уреди, за да можете да прилагодите празни места, жари и разни други својства. Или можете да започнете од нула, користете скици и скенирани фотографии како извори на форми и семиња, прилагодете ги алатките на ваше задоволство. Обрнувајќи внимание на корисниците на Procreate iPad, можете да ја зачувате, споделувате и увезувате и оваа специјална четка.

Тоа не значи дека reебниот проток е непрекинат. Некои од посложените алатки (главно, избори) се нејасни – некои вградена помош ќе бидат корисни. Помало платно е секогаш поограничено од поголемо платно. И 3D Touch не е замена за Apple Pencil кога станува збор за фина контрола на чувствителноста на притисок. Дури и да е така, Procreate Pocket сега изгледа како добра алатка од прва класа без разлика дали сте обичен натрапник во галерија, или едноставно ја сакате водечката апликација за правење виртуелно сликање со прсти на тркалезно патување.

Reеб Прокрет достапен за iOS.