Оваа снимка на Apex Legends е многу добра, модот смета дека е мамење

Tembakan Apex Legends ini sangat bagus, para mod mengira itu curang 1

Оваа снимка на Apex Legends е многу добра, модот смета дека е мамење 2

А Врвот на легендата Стримичарот е вратен откако еден од милион убиства успеа да го натера привремено забранет под сомнение за мамење. Тоа не е; Ото го „оттрчи“ Бостром е навистина среќен.

Гледачите мислеа дека се фаќаат за да го фатат автопатот со употреба на ајмбот кога тој скокна преку оградата и пропелерот се чинеше дека скокнуваше до целта. Неговата реакција не помогна, затоа што во зашеметување велејќи: „Чет, не го клипирај“, звучи како некој што се обидува да покрие нешто.

Оттр бил рачно забранет од некој на „Репавен“, откако Дот Еспорс објавил приказна за убиство во четвртокот.

Respawn Entertainment презеде многу слаб поглед на мамење во новата битка со стрелците на ројалците и вети многу агресивна умереност и спроведување. Но, Отр се врати на истата локација и се снимаше како скокаше кон оградата, пукаше со пиштоли и пукаше, за да покаже како се случува ефектот на блефинг.

Така се случи што играчот LOVE_FuryXD беше во вкрстениот оган кога неговиот удар заврши. Отр го донесе своето објаснување на високиот дизајнер на Твитер Чин Ксијанг Чонг на Твитер, Јанг ја призна грешката и ја врати.

Оттр, забележува Дот Еспорс, е човек Врвот на легендата Семипро е поврзан со италијанскиот тим. Тој исто така е професионалец од Овервејт и има победи на повеќе турнири. Значи, сомневањето за мамење за него има последици и надвор од привремената забрана, поради што веројатно тој веднаш го поднел случајот.

Оттогаш Реван дистрибуираше забрани за стотици илјади сметки Врвот на легендата започна во февруари на PlayStation 4, Windows PC и Xbox One. Неодамна, програмерите рекоа дека бараат начини да ја намалат употребата на тастатурата и глувчето на Xbox One.