Ова е вашата бесплатна игра Xbox со злато за февруари 2020 година

ps plus playstation plus

Да, добро, добро, сакам да ве запознаам повторно тука. Бидејќи секој месец, станувам овде и зборувам за бесплатни игри на кои можат да пристапат членовите на Xbox Gold и овој месец не се разликува. И, како и сите претходни месеци, запомнете, бесплатните игри се најдобрите игри, затоа имајте го предвид тоа кога ќе ги видите титулите достапни во февруари 2020 година.

Тоа се рече, овој месец нема да биде за секого, а титулите се најдобри. Но, еј, бесплатно е бесплатно, да копаш?

Еве бесплатни игри Xbox со злато за февруари 2020 година

Како што можете да видите од видеото погоре, игрите со Xbox добиваат пристап до четири наслови во февруари 2020 година. Можете да го видите списокот подолу и датумот кога ќе бидат достапни за преземање.

Февруарската игра вклучува:

  • TT Isle of Man (59,99 $) – 1-29 февруари на Xbox One
  • Јавете се на Cthulhu (39,99 $ ERP): Достапно на 16 февруари – 15 март на Xbox One
  • Басни херои (9,99 $ ERP): Достапно од 1 до 15 февруари на Xbox 360 (компатибилно наназад)
  • Војна на Warsвездите (9,99 $ ERP): Достапно од 16-29 февруари на Xbox 360 (компатибилен наназад)

Како што можете да видите, има различни игри, но покрај иконата „Star Wars Battlefront“, ова е малку ах Тоа не значи дека овие други наслови не вреди време, и повторно, тие се бесплатни, така мислам …

Запомнете, мора да имате активна претплата за Xbox Gold за да уживате во оваа игра во иднина.

Што мислиш? Дали сте заинтересирани за овие наслови? Известете ни подолу во коментарите или доведете ја дискусијата до нас Твитер или Фејсбук.

Препорака на уредникот:

  • Додека јас тресев со очекување за Премин на животни: Нови хоризонти, јас бев загрижен за една работа
  • Хотелите со теми на Атари ќе дојдат во град близу вас – тука се и тие
  • Темтем може да го има она што е потребно за да стане конкурент на Покемон
  • Новото протекување покажува слики од реалниот свет од следната конзола Xbox

Ако купите нешто преку нашата врска, можеби ќе добиеме мал дел од продажбата. Кликнете овде за дополнителни информации.