Ова е вест што ќе пристигне на Xbox One од 16 до 20 септември

Ini adalah berita yang akan tiba di Xbox One dari 16 hingga 20 September

Ареајугони | Вашиот простор за Areajugones | видео, филм, серија и аниме игри Вашиот простор за видео игри, филмови, серии и аниме – ќе најдете сè што е поврзано со PlayStation, Xbox, Nintendo, компјутер и сите содржини од филмови, серии и аниме

Кога корисниците на Xbox One и PC сè уште беа пијани од лансирањето Многу добри брзини 5, тркалото за лансирање не запира и оваа следна недела, која опфаќа од 16 до 20 септември, ќе има повеќе лансирање за екосистемот Xbox. Меѓу најважните настани што следуваа следните неколку дена ги истакнавме Симулатор за автобуси и Стоп, два предлози кои иако беа интересни, но не стигнаа до широка публика.

Ве потсетуваме дека можете да проверите претстојни изданија преку нашиот календар па дури и следете ги насловите што ве интересираат.

Ова е вест што ќе пристигне на Xbox One од 16 до 1 септември

Обиди се со чуда: Чудна е само денес на сите платформи

Една чума: Невиност пристигна во продавниците во текот на мај, а како што предвидовме, предлогот беше изненадувачки со емотивна приказна која беше многу добро зафатена во нејзината историска рамка, и …

Оваа недела на Xbox One:

Ова е вест која ќе пристигне на Xbox One со почеток од 16-20 септември Хуан Линарес