Ова е датум и град што е потврден за Искуството во Ubisoft за 2019 година

SomosXbox

Ова е датум и град што е потврден за Искуството во Ubisoft за 2019 година. Веќе знаеме дека оваа година Ubisoft сака да се доближи до своите фанови и да создаде точка за средба помеѓу играчите и развивачите. Оваа практика е сè почеста, со што секоја компанија има свои славни денови каде што тие се јасни протагонисти, нешто што се оддалечува од „конкурентноста“ за да се види кој има повеќе влијание на настани како што е Е3. Како што велиме во оваа вест, Искуството за Ubisoft за 2019 година ќе се случи во Сиднеј помеѓу 14 и 15 септември. Но, за овој датум и град мора да додадеме уште два.

Во овој блог пост е објавено, скоро како да е турнеја, повеќе датуми и градови за Ubisoft Experience за 2019 година.

Кога се молите на влезот, учесниците во Ubisoft Experience можат да се поврзат со своите омилени тимови и игри преку разни активности. Тие ќе имаат можност да се сретнат со други членови на заедницата, да присуствуваат на панели и да разговараат со тимот за развој, да учествуваат во уникатни активности и, се разбира, да можат да ги испробаат најновите наслови.

Еве ги датумите и градовите што се потврдени за Искуството во Ubisoft за 2019 година:

  • Бирмингем, Англија Во жива играчка несоница од 24 до 25 август
  • Сиднеј, Австралија (круг) од 14 до 15 септември
  • Париз, Франција На Неделата на игри во Париз од 30 октомври до 3 ноември

Билетите можат да се купат на веб-страницата Ubisoft, но во моментов за Велика Британија и Австралија, додека за Неделата на игри во Париз во Франција сè уште не се достапни. Меѓу најнеобичните игри на Ubisoft за следните месеци најдовме „Watch Dogs Legion“, „Ghost Recon Breakpoint“ или Rainbow Six Карантин.

Каталогот Ubisoft станува сè поширок, толку многу што дури и се осмелуваат да влезат во автомобил за претплата. Uplay + беше претставено на последната конференција Е3 2019, дури и сега само за компјутери.