Ова е како изгледа „Кулата на моќта“ на Sega Mini (која не се продава на запад) одблизу

Inilah yang terlihat seperti 'Tower of Power' Sega Mini (yang tidak dijual di barat) seperti dari dekat

Сега си играш со … разбираш

Така, Sega Genesis Mini ќе биде објавена во дивината оваа недела, а врз основа на нашиот впечаток, мислам дека многу луѓе ќе уживаат во тоа. Но, има уште едно поглавје во оваа приказна: пластичната грдост која секојдневно е позната како „Кула на силата“ ќе биде објавена во Јапонија, а во нашиот случај, дистрибуирана до изберете членови на медиуми.

Ако го внесете (или Sega го прави достапен низ целиот свет во одреден момент), еве еден брз преглед на сетот.

Ако не сте дете на Sega, традиционалната кула на моќта всушност се состои од неколку елементи, и сигурно може да надминете овој аранжман:

  • Касета на врвот
  • Sonic & Knuckles кошница, која има капак да стави други корпи
  • 32 додатоци
  • Вистинскиот инцидент во Сега
  • Sega ЦД на дното на сендвичот (Sega Mini има крива што може да го постави на место)

Вистинската кула (читај: не ова повторно ослободување) работи, но во овој случај, сè е естетско. Да, нема деловите во овој комплет навистина работат, од она што е вклучено ежот Соник кертриџ до самиот хардвер. Единствениот дел што ќе се вклучи или направи нешто е Sega Genesis Mini, кој се продава одделно за 80 долари и вклучува 42 натпревари.

Па за што е сето ова? Малку по избор на необичност, забавувајќи ја целата идеја на самата кула. Тековната стапка е околу 55 УСД за да се увезе (пред испорака), што е многу пари за дистрибуција на некои пластика освен ако не сте колекционер на хардкор.

(Овој комплет го обезбедува производителот.)

Ти си надвор. Најавување | Листа

Кликнете за да ја отворите галеријата со фотографии: