Ова е како изгледа GodFall, првиот протекоа игра на игра за PlayStation 5

Inilah yang tampak seperti GodFall, gameplay bocor pertama dari sebuah game untuk PlayStation 5

Менувач видовте како игра е мала Господ, беше објавен првиот наслов за Playstation 5 која ќе пристигне оваа година е придружена со специјална верзија на компјутер за продавницата за епски игри.

Според изворот на протекување, прикажана е игра Ова е мал дел од приколката што не е објавена, која се фокусира на борба, иако не нуди голема јасност да се види како изгледа вистинскиот визуелен дел.

(GodFall) (Видео) – Борба со снимка (Мал дел од снимките од Необјавена приколка што ја имам) од r / PS4

Ако сте обрнале внимание и имате добри очи, нешто изгледа одлично и покрај фактот дека видеото е компресирано, осветлувањето. Веднаш по започнувањето на видеото, можеме да видиме дека по ударот суштеството испушта еден вид сина светлина што ги осветлува ликот и целата земја во близина. Можеме да го видиме и одразот на приемот кој знае дали титулата ќе дојде со RayTracing под раката. Голема количина физика може да се види и по секој мозочен удар, а сега конзолите се оставаат во процесорот да се подобрат во многу аспекти.

Додека играта нема датум на објавување, се надевам пристигнете веднаш до PlayStation 5. Додека протекува ова мало видео, се надеваме дека компанијата наскоро ќе објави нов трејлер.