Ова е најдобрата компас во мајсторите во Покемон

Кој е најдобриот комприс за мајстори во Покемон
Кој е најдобриот комприс за мајстори во Покемон

Дали сте ја започнале обуката за обука на Мастерс Покемон? Тогаш, овие информации се за вас, затоа што денес ние ќе ве известиме што е најдобриот комприс за мајстори во Покемон. Бидете внимателни затоа што има 66 Покемон во текот на целиот натпревар и треба да знаете кој да изберете да го крунисате шампион на Пасио.

Се сеќавам дека до 30 септември 2019 година, настанот Азул ќе биде достапен. За што е овој настан? Едноставно, синото е најтежок карактер во играта, сега имате 7% шанса да го пронајдете со регрутирање во продавницата.

Господари на Одг Сино

Кој е најдобриот состав за сите мајстори во Покемон?

Пред да знаете кој е најдобриот комприс кај сите Постерски мајстори Важно е да знаете неколку работи:

 • Одг се подредени по категорија.
 • Запомнете дека колку повеќе starsвезди имаат, толку потешко ќе добијат.
 • Тој Одг Можете да купувате скапоцен камен купување бесплатно или во продавници.
 • Ви препорачуваме Зачувајте ги сите скапоцени камења и режимот на приказни.

Покрај тоа, ако сте нови во играта, можете да го прегледате нашиот основен водич за почетници од Покемон Покемон и оттаму се запознаени со играта.

Поддржете го Покемон

Господар за поддршка на Покемон

Сериориер (5 Stвезди) – Нанси

 • Неколку специјални Х: Зголемете го тимот за специјален напад.
 • Нанси за ова!: Вратете ги 3-те точки од лентата за движење.
 • Гигаденоно: Ја враќа количината на ПС пропорционална со штетата што ја предизвикува.
 • Пасивно: ве спречува да ја намалите Специјалната одбрана.

Ова е Одг што го добивате бесплатно.

Свана (3 arsвезди) – Геранија

 • Голема брзина: Зголемете ја одбраната на тимот и брзината.
 • Напивка: Врати го ПС од одреден Одг.
 • Воздушен напад: никогаш не успеа
 • Пасивно: спречи намалување на брзината.

Ова е Одг што го добивате бесплатно.

Dusclops (5 arsвезди) – Фатима

 • Тупаница во сенка: никогаш не успеа
 • Двоен раб: има 200 јачина, но бара ¼ од постапуваната штета.
 • Многу директни: Зголемете ја можноста целиот тим да понесе критики.
 • Агресивна симбиоза!: Колку помалку PS има корисникот, толку повеќе Team Attack ќе се зголемат и ќе ја вратат лентата за движење.
 • Пасивно: Кога е ослабена, подобрувањето е проследено до следниот партнер.
 • Пасивно: ве спречува да добиете критика.

Ова е Одг што се постигнува со трошење на скапоцени камења.

Носепас (3 arsвезди) – Петра

 • Пустош: Одг се ставени во одбрана позиција, додека во оваа позиција Одг нема да стори ништо, но ако корисникот биде нападнат со движења кои влијаат врз сите членови, Носепас го откажува движењето.
 • Јас ќе ти научам лекција!: Зголемете ја брзината на напад и тим.
 • Повеќекратна одбрана X: Зголемете ја одбраната на тимот.
 • Јачина на минатото: многу ретко ги зголемува сите статистики на корисниците.

Ова е Одг што се постигнува со трошење на скапоцени камења.

Лунатоне (3 arsвезди) – Лети

 • Јунајтед ќе победиме!: Зголемете го нападот и специјалниот напад на тимот.
 • Ес X Некои: Зголемете ја специјалната одбрана на тимот.
 • Психички: 118 јачина и ретко се намалуваат специјалните одбрани.
 • Конфузија: може да ја збуни целта.
 • Пасивно: ве спречува да спуштите Специјална одбрана.
 • Пасивно: ве спречува да ги намалите специјалните напади.

Ова е Одг што се постигнува со трошење на скапоцени камења.

Одг физички напад

Мајстори на Одг физички напад

Пинсир (4 Stвезди) – Сабино

 • Јас сум тука ве чекам!: Вратете го PS и зголемете ја брзината на корисниците.
 • Напад Х: Зголемете ги нападите на корисниците.
 • Суд на бес: Повторувањето на движењето ќе предизвика поголема штета (користејќи само една енергетска лента).
 • Пасивно: спречува статистика за преземање.
 • Пасивно: спречи Напад да се намали со ефектот што е врз противничкиот Покемон.

Ова е Одг што се постигнува со трошење на скапоцени камења. Освен тоа, тоа е Покемон со најмногу физички напади во играта.

Бедрил (3 arsвезди) – Антон

 • Следете го истражувањето!: Зголемете ја брзината на корисниците и затајувањето.
 • Директно по ред: Следниот чекор е многу важен.
 • Двоен напад: Погоди 2 пати и може да ја труе целта.
 • Смртоносна Стингер: Ако ја ослабите целта, Одг го зголемува нападот.
 • Пасивно: Зголемете го движењето на Покемон по ударите во критики.
 • Пасивно: Зголемете ја брзината по ударот во прегледувач.

Ова е Одг што се постигнува со трошење на скапоцени камења.

Ликанорк (5 Stвезди) – Мајла

 • Обиди се посилно!: Ја зголемува точноста и можноста за удирање во критични хитови, но ја намалува Специјалната одбрана на корисникот.
 • Остро Рок: Има 120 јаки и може да биде многу важно.
 • Напад Х: Зголемете ги нападите на корисниците.
 • Пасивно: Зголемете ја брзината по ударот во прегледувач.

Ова е Одг што се постигнува со трошење на скапоцени камења.

Тречеко (5 arsвезди) – Бруно

 • Немаме ривали!: Го зголемува нападот и специјалниот напад во зависност од бројот на потрошени шипки за движење.
 • Директно: Ја зголемува можноста да погоди критичен хит.
 • Одново и одново: е Атак.
 • Дожд: Ова е специјален напад.
 • Пасивно: ве спречува да ја намалите брзината.
 • Пасивно: тие не можат да го парализираат.

Ова е Одг што се постигнува со трошење на скапоцени камења.

Специјален напад Покемон

Специјален напад за мајстори на Одг

Пиџото (5 arsвезди и ограничено) – сино

 • Остриот воздух: Ова е обично важно и ги засега сите противници.
 • Воздушна ознака: може да го врати назад противникот.
 • Дојди ако се осмелиш!: Зголемете ја точноста, избегнувањето и веројатноста за критичко кликнување на корисниците.
 • Специјална Х: Зголемете специјален напад.
 • Пасивно: Не можете да ја намалите точноста.
 • Пасивно: Не можете да ја намалите брзината.

Ова е Одг што се постигнува со трошење на скапоцени камења. Покрај тоа, тоа е Покемон со најмногу специјални напади во играта.

Houndoom (5 arsвезди) – Карен

 • Направете го мојот ден!: Колку помалку PS има Покемон, толку повеќе Специјален напад ќе се зголеми.
 • Директно: Ја зголемува можноста да погоди критичен хит.
 • Вреска: намалете го Специјалниот напад од целта.
 • Пулс сенка: има 114 сила и може да ги репродуцира целите
 • Залак: Може да ја вратите целта.
 • Пасивно: Тие не можат да го изгорат.
 • Пасивно: Тие не можат да спијат.

Ова е Одг што се постигнува со трошење на скапоцени камења.

Лустер (4 Stвезди) – анасон

 • Нова победа!: Зголемете ја брзината и затајувањето на корисниците, но изгорете.
 • Несреќа: да предизвика двојно оштетување ако имате проблеми со статусот.
 • Специјален X: Зголемете го специјалниот напад.
 • Сенка топка: Може да ја намалите Специјалната одбрана на целта.
 • Пасивно: спречи нападите се намалуваат со ефектот што е на противникот Одг.
 • Пасивно: Ја зголемува силата на движењата на Покемон кога има уште малку живот.

Ова е Одг што се постигнува со трошење на скапоцени камења.

Раичу (4 arsвезди) – Тило

 • Специјална Х: Зголемете специјален напад.
 • Алола стил!: Зголемете ја брзината и затајувањето.
 • Искра: Хит на сите непријател Одг.
 • Пасивно: еднаш во битка, го опорави ПС.

Ова е Одг што го добивате бесплатно.

Саботажа Покемон

Мајстори за саботажа на Одг

Xatu (4 arsвезди) – Менто

 • Молња збунет: збуни ја целта.
 • Неограничена сила!: Ако целта има зголемување на карактеристиките, ја копира и додава на корисникот во дупликат.
 • Воздушна ознака: Може да ја вратите целта.
 • Резервна копија: Предизвикува поголема штета повеќе карактеристики што ги зголемува корисникот.
 • Пасивно: Не можете да ги преземете функциите.

Engенгар (4 arsвезди) – Агата

 • Хипноза: целта за спиење.
 • Несреќа: Предизвикува двојно оштетување ако целта страда од проблем со статусот.
 • Јазик: може да ги нокаутира своите ривали.
 • Не е лошо!: Зголемете ја брзината на корисниците.
 • Пасивно: Тие не можат да спијат.

Ова е Одг што се постигнува со трошење на скапоцени камења.

Кробат (4 arsвезди) – Кога

 • Моќ нинџа!: Го зголемува затајувањето и веројатноста за критични хитови на корисниците.
 • Poison Fang: Најверојатно ќе го отруе ривал.
 • Токсичен товар: Предизвикува двојно оштетување ако целта е отровна или многу отровна.
 • X брзина: Зголемете ја брзината.
 • Пасивно: Не можете да ја намалите брзината.

Ова е Одг што го добивате бесплатно.

Флоцецел (3 Stвезди) – Мананти

 • Водопад: може да го врати назад противникот.
 • Хидро пулс: ретко се мешаат целта.
 • Директно: Ја зголемува можноста да погоди критичен хит.
 • Максимално уништување!: Зголемете ги нападите на корисниците и специјалните напади.
 • Пасивно: Зголемете ја брзината ако лентата за движење е полна кога врне дожд.
 • Пасивно: Ја зголемува можноста противниците да се движат наназад, збунети или да страдаат од обврзници.

Ова е Одг што се постигнува со трошење на скапоцени камења.

Најдобри мајстори на Одг, компас

Ова е најдобрата компанија Pokemon Master подредена по категорија. Се сеќавам дека наскоро ќе го активираат режимот на соработка, затоа мора да го имате најдобриот Одг на највисоко ниво. Кажи НИ Што мислите за овие информации? Вашето мислење е важно за нас, известете ги во коментарите.

! функција (f, b, e, v, n, t, s) {ако (f.fbq) се врати; n = f.fbq = функција () n.callMethod? n.callMethod.apply (n, аргумент): n.queue.push (аргумент)}; ако (! f._fbq) f._fbq = n; n.push = n; n.товарено =! 0; n.version = ‘2.0’; n.queue = (); t = b.createElement (e); t.async =! 0; t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e) (0); s.parentNode.insert Пред (t, s)} (прозорци, документи, ‘скрипти’, ‘https: //connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);