Ова е најдобрата снајперска пушка во PUBG – апликација за гратис

Ова е најдобрата снајперска пушка во PUBG
- апликација за гратис

Потребно е многу да се победи ЈАВНО, но блискоста е со мапите и оружјето. Доброто оптеретување обично се состои од оружје со долг дострел и резервно оружје за средби одблизу.

Но, за поголемиот дел од средната игра натаму ЈАВНО, снајперски пушки ќе бидат корисни на многу начини затоа што можете да го видите непријателот од далечина додека се приближува кругот на смртта.

Ова е најдобрата снајперска пушка во Индонезија ЈАВНО и каде да го најдете.

AWM

Ова е најдобрата снајперска пушка во PUBG
- Апликација за гратис 1Слика преку ЈАВНО Корп

AWM е доминантна снајперска пушка во Индонезија ЈАВНО Може да шутира еднаш на ниво на три кациги, што го прави тешки на крајот од натпреварот. Еден најголем недостаток е употребата на муниција за магниум .300. Завршете го ова животно со обем од 8x и полудете.

Каде да го најдете: AWM и неговата муниција може да се најде само во пакувањата за третман на Ерангел, Викенди, Мирамар и Санхок.

М24

Ова е најдобрата снајперска пушка во PUBG
- Апликација за гратис 2Слика преку ЈАВНО Корп

Следно на тотемскиот пол е M24, кој е пиштол со акција како AWM и функционира како неговата послаба сестра. Точноста е клучот, но кога вашиот удар е активен, тој може да биде доминантен.

Каде да го најдете: М24 е ограничена само на пакувања за третман на Ерангел, Мирамар, Викенди и Санхок, но 7,62 муниција може да се најде скоро насекаде.

Mk14 EBR

Ова е најдобрата снајперска пушка во PUBG
- Апликација за гратисСлика преку ЈАВНО Корп

Mk14 е диво животно. Тој е полуавтоматски, како неговите братучеди на СКС, но е посилен и може да биде многу точен кога е целосно прицврстен со рачки, влошки на образ и компензатори.

Каде да го најдете: Mk14 е достапен само во пакетите за третман во Ерангел, Мирамар, Викенди и Санхок, но 7,62 муниција може да се најде скоро насекаде.

Мини 14

Ова е најдобрата снајперска пушка во PUBG
- Граматит за апликација 4Слика преку ЈАВНО Корп

Според тоа, Mini 14 е именуван затоа што станува збор за минијатурна верзија на M14. Станува збор за полуавтоматски пушки од карбин / ДМР и други снајперисти, како што се СКК и Мк14, кои се корисни заради нивната можност брзо да пукаат.

Каде да го најдете: Mini 14 е редовен плен на пленот и може да се најде како плен на границите околу Ерангел, Викенди и Мирамар. Користете 5.56 муниција, што е многу честа појава.

Kar98k

Ова е најдобрата снајперска пушка во PUBG
- апликација за гратјуит 5Слика преку ЈАВНО Корп

Kar98k е веројатно најлошото од снајперски пушки за акција, но сепак е чудовиште во правилен пар стабилни раце. Веќе е достапно во многу области околу мапата и тоа е оружје што повеќето играчи мора да го користат заради неговата конзистентност.

Каде да го најдете: Kar98k најчесто се наоѓа во воените области, како и во неколку куќи и станови во Ерангел, Мирамар, Викенди и Санхок.

СКС

Ова е најдобрата снајперска пушка во PUBG
- Гратјуит за апликација 6Слика преку ЈАВНО Корп

ЈАВНО Првата назначена снајперска пушка, СКС може да полуди кога е опремена со компензатор, заграда, продолжена магнизација и влошки. СКК тргува со штета за нивото на пожар, а при држење на 20 удари со продолжена магнита за брзо повлекување, може да се користи за поставување постојан оган од близу или далеку.

Каде да го најдете: СКК генерално се наоѓа во воени области, како и во неколку куќи и станови во Мирамар, Ерангел, Викенди и Санхок.

VSS

Ова е најдобрата снајперска пушка во PUBG
- Апликација за гратисСлика преку ЈАВНО Корп

VSS е најслаб снајпер во играта, но неговата корисност е што доаѓа со супресор и е полуавтоматски. Затоа, ова може лесно да се изгасне за да се изгасне оштетување од 9мм, што е остварливо на средни растојанија.

Каде да го најдете: VSS може да се најде во домови и станови низ Erangel, Miramar и Sanhok.