Ова е официјално: Baby Driver 2 веќе е во развој

te-hangarau

Практикантството за криминал е повторно на пат.

Врати се Возач на бебиња: Чирак ученик Тоа е повеќе од доволно блиску, но конечно е гласина. Сепак, се чини дека сè укажува на тоа дека нашите молитви се слушаат и еден ден ќе видиме Возач на бебиња 2 со сè и оригиналната екипа од првото снимање.

Според WorldWide Geeks, Sony конечно даде зелено светло за своето продолжение Возач на бебињаод режисерот Едгар Рајт. GWW рече дека информациите се целосно официјални, така што нема да има многу причини да не им верувате, освен тоа немаше вести дека Рајт бил многу ентузијаст, работејќи на ракописот Возач на бебиња 2 Всушност, тој откри во 2018 година, дека филмот би можел да биде готов за две години … и по бројките, датумот наскоро би бил исполнет.

добро Бебе Дирвер 2 Сè уште немате официјална синопса. се чини дека Рајт ќе вклучи нов протагонист кој ќе застане меѓу Дебора (Лили Jamesејмс) и Бејби (Ансел Елгорт).

Се разбира, овој филм сè уште нема одреден датум на објавување, но се очекува Рајт да започне со снимање оваа година, откако ја заврши својата нова филмска серија HBO Max, Заменик на Токио.

.Е се вратат и Jonон Бернтал, Мајкл Питер Балзари и СJ Jонс Возач на бебиња 2.