Ова ќе биде една од битките меѓу Гоку и Радиц во змејот Топ Z: Какарот

Ini akan menjadi salah satu pertempuran antara Goku dan Raditz di Dragon Ball Z: Kakarot

По специјалното бесконечно испраќање во битка, се надевам на следниот натпревар змејска топка, Змеј топка З: Какарот, ова е високо затоа што неговите предлози за акција за RPG силно го привлекоа вниманието на играчите ширум светот и Бандаи Намко успеа да ги нахрани возбудувањата со откритијата за континуиран напредок и компанијата претстави 2 нови видеа.

Официјалниот канал Намко Бандаи на Јутјуб претстави 2 нови достигнувања Змеј топка З: Какарот, титула што ќе дебитира на PS4, Xbox One и на PC во 2020 година. Првото видео ја прикажува битката помеѓу Гоку и Радиц, каде можете да видите како ќе работи борбениот систем, движењата што можат да се извршат и специјалните сили што ќе ги имаме, секако Се разбира, сето ова е врамено со уметнички стил што ќе ги натера оние кои не ја знаат играта да мислат дека тоа е епизода на аниме.

Особено второто видео Змеј топка З: Какарот Покажува низа приказни и еден вид мини-игра што ќе чека во одредени делови од светот на играта. Исто така, овој напредок покажува случајна битка за тоа што ќе се случи со расфрланите непријатели во сите сценарија.

https://www.youtube.com/watch?v=Iu42XwRJ2N

Ова ќе биде една од битките помеѓу Гоку и Радиц во змеј Топ Z: Какарот 1

Следете нè на LEVEL UP.

Извор