Овој лист може да го загрее или лади спиењето во исто време

Lembaran ini dapat menghangatkan atau mendinginkan tidur pada saat yang bersamaan

Продадено е BLOW-up што може да загрее или излади два кревети во исто време – и да го направи креветот.

Smartduvet Breeze е гумен слој кој се наоѓа помеѓу ќебето и капакот.

    Smartduvet Breeze е програмиран да го направи вашиот кревет со помош на гумена цевка што предизвикува листовите да се преселат во форма на готовиот кревет

2

Smartduvet Breeze е програмиран да го направи вашиот кревет со помош на гумена цевка што предизвикува листовите да се преселат во форма на готовиот креветКредит: Самостојни вести

Воздушниот простор може да се загрева на различни температури – до 74F (23C) или до 65F (18C) на секоја страна од креветот со помош на апликација за паметни телефони.

Двојно ќебе за 143 фунти исто така може да се програмира за да го направите сами во текот на денот, користејќи гумена цевка за да се прилагоди на формата подготвена за ноќ.

Пронаоѓачот верува дека може да стави крај на борбата околу тоа колку топлите или ладни парови треба да ја чуваат спалната соба.

Тина Кајует, претседател на „Смартдухвет“ рече: „Како и многу луѓе, доживеавме многу ноќи на непријатност затоа што просторијата беше премногу топла или премногу ладна.

    Листовите можат да ја контролираат и температурата на обете страни на креветот, така што паровите со различни преференции можат да спијат удобно

2

Листовите можат да ја контролираат и температурата на обете страни на креветот, така што паровите со различни преференции можат да спијат удобноКредит: Самостојни вести

„Ако сте во врска, оваа непријатност може да биде причина за многу аргументи.

„Оваа дополнителна удобност резултира во подобар ноќен сон, што честопати значи и посреќен и попродуктивен следниот ден“.

Тина (38) од Монтреал, Канада додаде: „Покрај тоа,„ Смартдув бриз “ќе плаќа многу за себе со тоа што ќе ја намали потребната енергија за загревање на целата просторија“.