Овој PS4 пакет е каменуван.

Amazon Prime Day испорачува производи, со зделки за сè, од лаптопи до четки за заби до машини за кафе до перници. Овој пакет буџет PS4 заслужува посебно споменување: Паметните купувачи можат да купат 500 GB PS4 со три натпревари за само 220 фунти. Тоа значи заштеда од 80 фунти од нивните R 300 RRP, повеќе од една четвртина од нивната оригинална цена. .

ПРОЧИТАЈТЕ СЛЕДНО: Договори за Амазон: Нашиот избор на најдобри зделки за премиерот.

Како и секогаш кога станува збор за продажба, ќе сакате да бидете сигурни дека купувате нешто според нејзините заслуги, не само нејзината цена за нокаунд. И тука не треба да се грижите. Дадовме PS4 Slim четири starsвезди кои се препорачуваат во нашиот целосен преглед, наведувајќи го неговиот компактен дизајн со мала моќност и релативната неподготвеност (читај: без гласен звук) како главни придобивки.

Купете го пакетот 500 GB PS4 со три натпревари сега

Во меѓувреме, нема да бидете изгубени за игри; Овој пакет од 500 GB PS4 е опремен со три премиум игри, вклучувајќи ги и признатите Uncharted 4, The Last of US и Horizon Zero Dawn.

READ NEXT: Најдобрите PS4 игри 2019: задолжителни наслови за PS4 и PS4 Pro

Бидејќи британското лето се чини се повеќе непостојан, сега е најдобро време да се инвестира во премиум конзола за игри опремена со најразлични игри; ќе ви треба начин да се оддалечите од оние насилнички летни денови. Сега, со повеќе од една четвртина од овој пакет само за ограничено време (Prime Day завршува на полноќ во вторник, 16 јули), дејствувајте брзо за да избегнете разочарување.

Исто така, вреди да се напомене дека зделките на Денот на премиерот во Амазон се исклучиво достапни за купувачите на „Амазон Први“. Ако сè уште не сте се регистрирале, можете да го сторите тоа овде.

Запишете се во Amazon Prime тука

Купете го пакетот PS4 500 GB со 3 игри сега