Оган Амблем: Три куќи на Ингрид чај партија Водич

Emblem Api: Tiga Rumah Panduan Pesta Teh Ingrid 1

Оган амблем: Три куќи на Ингрид чај партија Водич 1

Ингрид е класа, охрабрувачка и многу … вродена талент. Тој е еден од најзгодните студенти кои работат во „Сините лавови“ и дали сакате да бидете близу до него или сакате да направите нешто повеќе од тоа, не можете да тргнете наопаку со чајна забава. Секој лик во оган Амблем: Три куќи има одредени преференции кога станува збор за уметност да учествуваат во чај, а потребно е повеќе од претпоставка за некои опции за дијалог да биде успешна. Нашиот Водич за чајната забава со три пламени со амблем ќе обезбеди да не пропуштите збор пред еден од најблиските пријатели на Димитри.

Оган амблем, три куќи, Ингрид чај партија водич

Оган Амблем: Три куќи на Ингрид чај партија Водич 2

Ако треба да ги четкате основните основи за тоа како работи чајната забава, треба да го прочитате нашиот водич за забави со чај од три омилени страни на Fire Emblem Three House: постои список на сите чаеви, вклучувајќи го и избраниот пијалок на секој студент и неколку општи совети за тоа како да се заврши разговорот. Овој водич е само да бидете сигурни дека правилно се однесувате кон Ингрид, така што ќе ги вклучи нејзините омилени миксови, за што сака да зборува и што треба да направите кога ќе успеете на денот на чајот и да добиете разговори за бонуси.

Вкус на чајната забава

Препорачуваме да користите лист од нане за да се подготви чаша за Ингрид или камилица. Двете се остри, но суптилни вкусови.

Теми за разговор за чај

Имаме комплетен список на теми што ќе ви дадат поволен одговор од Ингрид:

 • Покана за вечера… ”
 • “Еден совет на совет …”
 • “Класа што може да уживате …”
 • “Одржување на опрема …”
 • “Омилени бонбони …”
 • “Храна за живот …”
 • “Сметам на тебе …”
 • „Безбедноста на манастирот …“
 • „Минатото се смее …“
 • “Потенцијални партнери за обука …”
 • “Закуски што можат да се споделат …”
 • “Кажи ми нешто за тебе …”
 • “Идеалниот професор …”
 • “Погледот од мостот …”
 • “Работат заедно…”
 • “Вашата амбиција …”
 • “Нов Гамбит …”
 • “Книгата што штотуку ја прочитавте …”
 • “Несреќа за готвење …”
 • „Евалуација на сојузниците …“
 • “Прво здроби …”
 • “Храна во трпезаријата …”
 • “Моќно оружје …”
 • „Нашата прва средба …“
 • “Совршен рецепт …”
 • „Сигурни сојузници …“
 • “Некој што го барате …”
 • “Ти благодарам за се…”
 • „Последната битка…“
 • “Работите што ги наоѓате романтично …”
 • “Изгледате здраво …”
 • „Силен баталјон …“
 • “Мачка …”
 • “Витези сончање …”
 • “Истражување на манастирот …”
 • “Иднината на Фодлан …”
 • “Подарокот што сакате да го примите …”
 • „Опатија правила …“
 • “Надминување на слабостите …”
 • „Планови за иднината …“
 • “Школски денови …”
 • “Чудна риба во езерцето …”
 • “Врвот егзистенција …”
 • “Библиотека колекција …”
 • “Работно време за чувари …”
 • „Вие направивте вонредна работа …“

Препораки за бонус разговор

Ако досега ги следевте нашите совети во водичот за забави со чај од три амблеми на Ингрид, тогаш тоа е 10-тите на таблата пред разговорот со него. Ова значи дека ќе го отклучите времето за разговор за бонуси, а вашиот рејтинг за поддршка ќе се зголеми со Ingrid ако успешно го завршите ова ќе биде повисоко од вообичаеното. Еве неколку работи што Ингрид може да ги каже во оваа дополнителна рунда, заедно со одговорите што ги препорачуваме.

 • „Размислував да јадам следно …“ – Руменило
 • „Како дете, татко ми и брат ми често ми викаа што минував толку време со мојот коњ“. – Прекорувај или Смеј се
 • „Топлината околу манастирот и земјата е богата … Искрено, I’mубоморен сум“. – Пофалби или Разговор
 • „Да се ​​биде тука ја смирува мојата вознемиреност … Ох, но ќе заминам ако влезам на твојот начин“. – Не се согласувам или Руменило
 • “Сакам да знам која е вашата омилена храна. Месо? Зеленчук? Риба, можеби? О, или можеби бонбони …” – Смеј се или Разговор
 • „Кога бев тука, се чувствував како да можам да заборавам на борбата, иако беше само за момент“. – Смеј се или Пофалби
 • „Кога започна тренинг со меч? Имав пет години кога започнав …“ – Разговор
 • “Дали сакате да јадете со мене? И покрај тоа што … не помина многу време од јадењето”. – Прекорувај или Смеј се
 • “Зборувањето со вас ме тера да сфатам дека не можам да се двоумам во животот!” – Руменило или Не се согласувам

Ако не заталкате малку од нашиот водич за чајни забави на Имблем Три Куќи, тогаш ви се гарантира совршено искуство за пиење чај со овој сладок забен витез. Ингрид е вреден пријател и потенцијален избор за романса; Вие одвојте време да го третирате правилно, е дефинитивно нешто што оваа кралица го заслужува. Ако вашиот вкус е повеќе кон оперските пејачи отколку на мечевите, тогаш нашиот водач за чај за забава Доротеа Три Амблем Оган три куќа може да биде посоодветен за вас.