Оган Амблем: Три куќи – Сè што ќе го отклучите во нова игра + | Водич за крајни игри

 Оган Амблем: Три куќи - Сè што ќе го отклучите во нова игра + |  Водич за крајни игри

Оган амблем: Три куќи исполнети со содржина. Постојат три линии со приказни – една за секоја куќа – и ако сакате да ја доживеете таа содржина, сакате целосно да ја прифатите Новата игра +.

Оваа практична карактеристика ви овозможува да ги рестартирате и проследувате некои статистички податоци што претходно сте ги стекнале и ова ќе ви помогне да ги забрзате работите од самиот почеток. Благодарение на новата игра +, повторувањата нема да (колку) на долг рок.

Новата игра + ви дава сериозни придобивки од самиот почеток. Willе објаснам сè што се отвора во брзиот водич подолу.


Повеќе амблеми со оган: Три водичи за дома:


Сè што ќе отворите во нова игра + | Водич за крајни игри

По завршувањето на приказната, ќе ја отворите бравата Нова игра +. Нова игра + ви овозможува да продолжите со одредени настани како што се познат, баталјон и многу повеќе.

Ова е комплетен список со клучни откажувања и карактеристики што можете да ги користите Нова игра +.

  • Брани ја својата Света статуа Ажурирана стапка на ажурирање.
  • Направете попознат да ја заврши мисијата.
    • Користете го реномираниот за да го зголемите нивото на вашиот професор, нивото на вештина за вашите студенти, борејќи се со уметност и брза настава брзо.
  • Појавување на изглед на знак помеѓу скокот предвреме и скок на моделот / пост-време.
  • Отклучете ги новите сили на сртот од Renown. Newе се отворат нови кремови врз основа на вашиот избор од првиот рејтинг. Играњето и донесувањето нови одлуки ќе ги отклучат понатамошните симболички моќи за водење на втората / третата нова игра +.

Најголемото подобрување во Новата игра + е само можноста да се добие и да потроши повеќе Реноме на скоро било што. Користејќи го Renown, можете брзо да се подобрите себе си и вашите студенти, со што почетниот слоган исчезнува побрзо и полесно. Потоа, можете да експериментирате со вашата класа и да го промените вашиот стил на игра – или само да пробате неколку класи што досега не сте играле.

Постојат многу работи што треба да се доживеат во Амблемот за оган: Три куќи. Ова е само почеток, а програмерите може само да додадат повеќе функции во иднина.