Одг Оди ново, ажурирано синхронизација со авантури со јајца

Future Game Releases

Тренер, во играта има два базени со јајца, 2 км, 5 км, 7 км, 10 км, а другиот е Аутс Синк Син базен.

Во зависност од тоа колку далеку ќе шетате за една недела, Pokemon Go ќе додели разни награди, вклучувајќи специјални специјални јајца од Adventure Syncs и како да примате јајца од пријатели или преку PokeStops, играчите мора да имаат отворен слот за да го добијат тоа. Обучувачот ќе добие едно јајце за да погоди 25 КМ, 50 КМ и 100 КМ за да оди. Покрај тоа, можете да ги добиете и двете во исто време ако има најмалку два места на располагање.

Јајцата 2 км, 5 км и 10 км можат да се добијат преку ротирачки PokeStops и 7 км јајца може да се добијат од награди. Adventure Sync Egg Pool е уникатен и може да се добијат јајца САМО од награди за фитнес – при постигнување на неделни фитнес цели.

Награди за синхронизација на авантури

Авантура синхронизација 25 км јајца

  • Буизел, Бронзор (може да биде сјајна), Кобе, Кроагнк, Финнеон, Сновер (може да биде сјајна)

Синхронизација на авантури 50 км јајца

  • Bagon, Beldum, Dratini, Larvitar, Riolu, Shinx – сите може да биде сјајна

Авантура синхронизација 100 км јајца

Според извештајот, базенот за јајца од 100 км е ист како базенот со јајца од 50 км

  • Bagon, Beldum, Dratini, Lartvitar, Riolu, Shinx

Функцијата Adventure Sync е релативно нова функција во Pokemon Go и кога беше лансирана, Egg Pool не беше ништо посебно и играчите не обрнаа многу внимание. Сега, се чини дека играчите претпочитаат да прават почесто една или две отворени слотови за овие јајца.

Запомнете дека Синхронизираниот базен за јајца не се менува често. Ова ви дава повеќе време да пешачите и да го добиете Покемонот споменат погоре.