Одг Rumble Rush сега е достапен на iOS

Pokemon Rumble Rush Sekarang Tersedia di iOS

Радувај се, колеги тренери на Покемон со уреди со Епл! Pokemon Rumble Rush веќе некое време излегува на платформата со Android, но играта е конечно достапна на App Store за да уживаат сите корисници на iOS.

Pokemon Rumble Rush е последниот влез во спин-оф серијата Pokemon Rumble. Оваа серија секогаш има фокус на побрзи, акција-тешки битки во споредба со традиционалните битки на Одг, кои се по стратешки.

Во оваа игра, контролирате разни Одг и брзате низ разни локали. Контролирајте го вашиот Одг е едноставен – тие ќе се придвижат кон непријателски Одг и можете да го допрете екранот за да нападнете.

Клуб Авантуристи, нова организација посветена на истражување на неоткриените острови и Одг кои ги населуваат нив, неодамна ве регрутираше, и ќе ги исполните нивните барања и предизвици. Кога ќе пронајдете и борите нови Одг, можеби ќе можете да ги регрутирате на лице место!

Како што можете да видите, Pokemon Rumble Rush е дизајниран за брзи сесии, што го прави совршена игра за мобилни телефони! Pokemon Rumble Rush е достапен како бесплатно симнување на Интернет Продавница за апликации и Google Play Store!