Одисеја на Криејтивата турнеја на Discovery Assysin, сега е надвор

Одисеја на Криејтивата турнеја на Discovery Assysin, сега е надвор

10 септември 2019 година Турата на Discovery Assisin’s Creed Odyssey е на нас.

Ако немате доволно време да ја истражувате античка Грција за време на долгата невозможна приказна за Одисеја на убиецот на убиецот, еве неколку добри вести: Турката Дискавери, која се фокусира на историјата, е сè уште жива денес. Како и претходната египетска турнеја за откривање, ова е можност за борба за борба за да ја истражите историјата на поставката и е достапна како бесплатно ажурирање доколку имате посебна игра со основи или независно купување.

Турнејата Одисеј Дискавери има 30 различни турнеи од Грција, кои се распространети во категориите на Познати градови, секојдневниот живот, битки и војна, политика и филозофија и уметност, религија и мит. Можете да понесете брзо патување директно до нив, или да го најдете со истражување на околината – со какви било средства, нема да најдете непријатели или други пречки за играње за да ве спречат од тоа историско добро.

Findе најдете и увид во задните сцени за тоа како се прави Одисеја, како и историски детали за разни интересни места во играта. Unlе отклучите нови аватари за да играат како што истражувате, и да возите да се прошетаат од еднорогот до запалените Abraxas.

Можете да најдете повеќе детали на официјалната страница или едноставно да ја вклучите Одисеја за себе. Можете исто така да го купите директно преку Uplay.

Турнејата за откритие „Оригина“ се смета за многу силен потенцијал да се знае дека е користена во училиштата – но само со иронични историски неточности, откако беа цензурирани немирните парчиња скулптура.

ИНФО