Одмаздници на Марвел – Трејлер за нова игра; Детали за Backup, Beta и Deluxe и Collector Editions

Одмаздници на Марвел - Трејлер за нова игра; Детали за Backup, Beta и Deluxe и Collector Editions

Square Enix денес објави дека Earth Mightiest Edition и Deluxe Edition of MarvelThe Avengers ќе бидат достапни заедно со Standard Edition од 4 септември 2020 година. Покрај тоа, на играчите кои ја нарачуваат секоја верзија на играта ќе им се гарантира пристап до Бета (во продавниците учеснички), пакети Облеката на Марвел е наследство и ексклузивен идентификатор.

Делукс изданието од MarvelAvengers вклучува ексклузивен пакет за облека со опсидијан (со шест костуми со херој), шест значки за идентификација на опсидијан и првичен пристап до 72 часа.

marvelpreorder

Најновото издание на Земјата за Марвел Авенџерс вклучува 12 фигури на американски шарени капетан Америка. Дизајнирано од занаетчија на leент Гигант, оваа луксузна и висококвалитетна ПВЦ фигура ја доловува секоја текстура и детали во униформата на Капетан Америка. Најновото издание на Земјата за „Одмаздници“ на „Марвел“ на Земјата, исто така, вклучува и копија на Делукс изданието, ексклузивен случај од челик Бук, Хулк Бобблехед, ланец за клучеви Мјловир, брава со ремен црна вдовица, прототипи нацрт-формат на „Манџан“, „Aелезо Авенџер“ за чест на Камала Кан, комеморативна групна фотографија на Авенџер и првичен пристап 72 часа пред датумот на објавување на 4 септември 2020 година.

Marvel_s_Avengers_CE_BeautyShot_Final

Во продавниците кои учествуваат, оние кои претходно нарачуваат MarvelAvengers ќе добијат ограничено издание, пич-сет, дигитален стрип или SteelBook дизајниран од Марк Брукс, легендарниот уметник од Марвел. Компанијата, исто така, започна програма за пред нарачки денес, која вклучува загарантиран пристап до бета, уникатни значки за идентификација и пакети со облека Marvel Legacy. Пакетите за облека Marvel Legacy се инспирирани од одредени моменти од стриповите, со кои се утврдува кој е секој херој кога првпат ја добија својата сила да станат нивна сегашна икона.

Покрај тоа, играчите кои претходно нарачуваат копија на MarvelAvengers од продавницата PlayStation®, ќе добијат дополнителни бонуси пред нарачка, вклучително и г-ѓа. Разговор е гест на рака Прекрасна и динамична тема «Марвел Авенџерс: Лого на шемата на шемата». Ексклузивното Дигитално издание на продавницата PlayStation® вклучува ексклузивни значки за идентификација. Марвел и 1.000 кредити што можат да се користат за персонализирање на суперхерои. Ова издание вклучува и 72 часовен првичен пристап кога играта ќе биде објавена во септември. Корисниците на PlayStation®4 исто така можат однапред да играат бета кунадо со претходно нарачување на која било верзија на играта на PS4.

MarvelAvengers ќе биде објавен истовремено за PlayStation 4, Xbox One, Stadia и компјутерските компјутерски забавни системи на 4 септември 2020 година.