Опасност од пораст на DLC најавена само за причина 4

Опасност од пораст на DLC најавена само за причина 4

Издавачот Square Enix и инвеститорот „Avalanche Studios“ го објавија следниот пакет DLC за Причина 4.

Новиот „Rising Danger Expansion“ ќе излезе на 29 август како трет и последен пакет DLC вклучен со „Pass Devil, Devil and Danger Expansion Pass“.

Ако ја земете играта Златно издание, ќе го добиете порано на 22 август. Можете да најдете нов трејлер за DLC погоре.

Вооружен со нов прототип на Хаверборд, Рико вети дека ќе ја урне Агенцијата, откако дозна за нивните планови да ја елиминира. Том Шелдон му се придружи на Рико на својата мисија и парот започна со испитување на големи подморници, кои се појавија ужасно на брегот на Солис. Може ли Рико да биде над неговата способност да се бори со Агенцијата?

Шансите се зголемуваат и ловецот ќе стане ловец …

Причина 4 засекогаш се смени со пристигнувањето на „Зголемување на опасноста“ и целосно новиот Ховерборд. Брзината ја преминува површината на океанот, се тркала по шините и клоцид над експлозивниот хеликоптер. Откријте ја еволуцијата за Причина 4Ова е најдобриот пакет-опсег на опции и остава огромно уништување кога се борат со старите работодавци на Рико побрзо и во стилот од кога било досега, преминувајќи нови мисии што ќе ги тестираат сите вештини и способности на Рико.

Агенцијата се врати и ја донесе целата моќ на напредната технологија и високо обучени агенти за да преживеат во ловот на Рико и Шелдон. Агентите се борат низ теренот, како Рико, и напаѓаат од сите агли, користејќи сурово оружје, како што се гледаше во ЈАС КАСА 4 пред тоа.

„Danger Rising“ додаде осум нови мисии, „Хаверборд“ што ја сменија играта и неколку возбудливи нови оружја и возила во лудиот свет на песокот „JUST CAUSE 4“. Експлозиите непријатели со многу моќна Sequoia 370 Mag-Slug, го наведнуваат законот за гравитација со пиштолот Em Zero Stormalong magnesis или користете ваш сопствен беспилотно летало со далечинско управување со пушка „Yellowstone Auto Sniper“.

„Зголемена опасност“ им дава на играчите неверојатен пакет на неверојатни нови уништувачи што можете да ги користите во која било мисија, или во отворен свет песок Причина 4, за нова експлозија на акција, која беше спакувана за време на ужасната хаос.

„Rising Danger е третиот пакет DLC во експанзискиот премин’ Devil, Devil and Danger ’, и носи одлична нова приказна, застрашен непријател што може да се бори, како Рико, и нов елемент што навистина го сакаме, Ховербордот“, рече Викторија Сетјан , Виш продуцент во студиото на лавина. „Ова е вистински менувач на игри. Причина 4 веќе има некои од најдобрите преверзни механизми наоколу, но Hoverboard ги врзува сè заедно и им дава на играчите најмекиот и најдинамичниот систем на движење во која било акција на играта! “

Причина 4 достапен на Windows PC (преку Steam), PS4 и Xbox One за 59,99 $. Ако го пропуштивте, нашиот преглед можете да го најдете овде.