Останато: Од Пепел се најде во најпродаваниот список на „Steam“ во август

Останато: Од Пепел се најде во најпродаваниот список на „Steam“ во август

Новата традиција на „Valve“ за водење месечни нови изданија на Steam продолжува до август, а списокот на овој месец уште еднаш вклучува голем број на големи изданија на издавачи, високи профили и наслови за кои можеби не сте ги чуле досега. Можеби најистакнатата успешна приказна овде е Време: Од пепел – но покрај тоа има и многу интересни детали.

Списокот – како и обично – ги вклучува првите 20 изданија во август, кои се пресметуваат со приходите остварени во текот на првите две недели од објавувањето. Како што истакна Волв во огласот, списокот на овој месец вклучува игри од 15 различни земји, и има 12 студиски развој, кои за прв пат користат Steam.

Покрај Remnant, добиваме и недостатоци, како што се Age of Empires: Definitive Edition и Metal Wolf Chaos XD, како и големи индиции како Telling Lies Sam Barlow и Rad Fine Double. После веста за успехот на „Age of Wonders: Planetfall“, не е изненадувачки што ја гледате играта овде и Хант: Изданието 1.0 Showdown по раниот пристап исто така се исплатеше.

Погледнете го целосниот список подолу, нарачан до датумот на објавување.

Сокриј или Исклучено
Возраст на чудата: Планети
Империја Клиф
Метал Волк Хаос XD
Диси занданите
Јонски гнев
Најкраткото патување до Земјата
Кралско доба: Дефинитивно издание
Ние мора да одиме подлабоко
Рад
Останато: од пепел
Оштетување
Онинаки
Лага
Лов: Пресметка
Пагански на Интернет
Чудовиште на светилиштето
Антологија на темни слики: Човек од Медан
Вештерка на Блер
Re: Легенда

Можете да добиете повеќе детали за сите игри наведени на Steam.

Врвните бесплатни изданија овој месец – измерени според бројот на врвни играчи – вклучуваат ран пристап до научната титула за спортски циркус на Sci-fi Steel Circus, co-op bullet hell shmup Steambirds Alliance, игра за стратегија за развој на палубата Hobs, хибриди MOBA Rise of Legions и неофицијални симулатори на Супермен, Бидете поразени

ИНФО