Отворете ги врските Acestream и SopCast на Kodi

https://techiemoe.com/wp-content/uploads/2020/07/Отворете-ги-врските-Acestream-и-SopCast-на-Kodi.png

🎯ЗАШТИТА и победи ДОБРА АМАЗОН! Придружете се на каналот OfferTech Telegram!

До денес има неколку начини да ги отворите линковите Sopcast на Kodi, но за жал не сите методи работат најдобро. Плексус е познат додаток кој се грижи за репродукција на прекумерна количина на врски и преку фикс создаден од Хушам ние можеме видете ги врските Sopcast и Acestream на Kodi.

Бидејќи ние ќе инсталираме модифицирани верзии, ние мора да ги отстраниме и Plexus и P2PSport за да продолжиме со упатството. Очигледно дека мора да ги инсталиравме официјалните апликации на Аце плеер е SopCast да работи правилно.

Да инсталирате модифицирани додатоци ајде да го додадеме складиштето Хушам (влегува внатре Систем -> Управување со датотеки -> додај Извор -> Никој и додадете ја URL-то http://repo.husham.com/ доделување на име на наше задоволство и кликнете на ДОБРО.

Потоа, да одиме нагоре Систем -> Инсталирајте од поштенска датотека -> Име на складиштето Хушам и кликнете на додаток.video.hushamaddonwizard.zip.

Сега можеме да продолжиме со инсталацијата на Plexus и P2P со нагоре Програми -> Нволшебник на Адам Адон и кликнете на иконите Plexus и P2P. Сега кога ќе ги отворите линковите Ace Stream или SopCast, тие ќе се отворат непречено на Kodi.

Од она што го читаме на мрежата, фиксот треба да биде вклучен во следните верзии на Plexus и P2P за да можете да ги видите врските без проблеми и секогаш да имате нови извори за да ги видите директно во Kodi на Plexus или P2PSport за да ги видите целиот спорт стриминг бесплатно.

Видео упатство за Plexus FIX.

https://www.youtube.com/watch?v=98kXr_GxNqo

🔔Дали ви треба помош или помош? Пишете ни на нашиот канал Телеграм >>> ТУКА!

📱Дали барате паметни телефони со попуст? Купете ги по најдобра цена натаму >>> Амазон!

– Зачувај со Понуда Техника на Телеграма: најдете го понуди за најдобра технологија!

– Ако сте гладни за вести, следете го YourLifeПоднесена на Google News: кликнете на вездата за да не додадете во вашите омилени!

САКАТЕ АМАЗОН МУЗИК СЕ БЕСПЛАТНО БЕСПЛАТНО? Пронајдете КАКО!