О2 објавува дека ја удвојува брзината на влакното

O2 mengumumkan bahwa ia menggandakan kecepatan serat 1

О2, телефонска компанија која се обидува да ја поедностави понудата за конвергентниот план Fibra + Móvil, објави дека ќе ја удвои брзината на влакната. корисници од 300Mpbs до 600Mpps без зголемување на цените, сигурно и автоматско.

Во е-пошта испратена до тековниот клиент, компанијата ја сумираше промената на условите, кои ќе бидат применети во договорот подоцна, на 18 март, денот кога периодот на наплата ќе продолжи:

Willе ја удвоиме брзината на вашето влакно, што ќе се промени од симетрична моќност од 300Mpbs до 600Mp.Оваа поправка ќе се изврши автоматски, без да мора да направите ништо, да побарате или да се регистрирате насекаде. Ова исто така не е привремена промоција. Ова е дефинитивна промена и, се разбира, не влијае на цената на вашиот курс, кој ќе остане ист како и обично, 45 € (вклучително ДДВ) секој месец, без промени, без скриени такси и без користење на decimals решени во „запирка 99“. Не сакаме да ја навредуваме вашата интелигенција.

На овој начин, компанијата ја изедначува брзината на влакна со неколку планови премија од Мовистар, тоа сè уште одржувајќи 100Mpbs за некои од најевтините цени и нарачајте најголема брзина за пакетот премија, со повисока цена дури и со дополнителни услуги, како што се ТВ, серии, итн …

Како и да е, ова е добра вест за корисниците на услуги сега и во иднина, особено за оние што бараат економски услуги што нудат мобилни и влакна без ТВ или други адитиви.

👇 Повеќе на Хипертекст