Падот на момците е она што се случува кога ќе измешате нинџа воини, американски гладијатори и кралски бои

pax east 2019 boston convention center

Кралската битка е доста среќа за мене. ЈАВНО никогаш не ме грабна и Fortnite ‘ градењето е нешто што не ми е гајле. Можеби она што навистина недостасува од овие игри е чуден играчки елемент. Тука е Паѓаат момци: Крајна нокаут влези

Објавено минатата година и може да се игра оваа година на PAX East, Паднати момци (од Mediatonic и објавено од Деволвер Дигитал) земете некои од вашите омилени претстави за физички игри (Нинџа воин, Американски гладијатор, MXCи други) и ги опишува вашите овци со 59 други играчи во игра во која има неколку рунди. Последната постојана личност победи.

Имавме можност да го играме и да разговараме со неколку екипи и да бидеме искрени, овој натпревар беше многу забавен. Тимот истакна дека нивната цел е да создадат нешто што секој може да го земе и веднаш да започне да ужива. Тие, исто така, забележаа дека при лансирањето (2020 за компјутер и PS4), ќе вклучува 30 различни игри.

За време на мојата игра, имав можност да пробам три различни игри. Една од нив е трка напред, каде што треба да го изберете вистинскиот wallид за да направите пробив, тогаш има игра за типови ознаки, и на крај, главна игра, гладен хипо-стил каде што земате и крадете јајца.

Интересно е што последниот натпревар ве става на случаен тим, со најниска екипа елиминирана. За екипите што го прават тоа (јас не го правам), постои слободна трка за сите каде што првиот човек што ја освои круната е крунисан за најдобар победник.

Севкупно, од моето ограничено време со титулата, беше многу пријатно. Со планирани 30 мини-игри, ќе има многу варијации за хардкор и обични играчи.

Што мислиш? Дали сте заинтересирани за есенски момци? Известете ни подолу во коментарите или доведете ја дискусијата до нас Твитер или Фејсбук.

Препорака на уредникот:

  • Практика: Премин на животни: Новите хоризонти се апсолутно третирање
  • Практика: Улиците на бес 4 – PAX East 2020
  • Ова е вашата бесплатна игра PlayStation Plus за март 2020 година
  • Ова е вашата бесплатна игра Xbox со злато за март 2020 година