Пакетот Kingdom-Hearts All-in-One ќе ги собере сите приказни и се ексклузивни за PlayStation 4

La guía del gamer.

Сквер Еникс објави уште една компилација од срцата на Кралството и сега изгубивме. Ова е „дефинитивната“ колекција на приказната за Сора, да, скоро. Се чини дека нема да го вклучи ReMind, последниот DLC кој според критичарите е забавен со својата историја, сите преостанати фанови сакаат повеќе со основни игри.

Со други зборови, таа нема да биде вклучена во последниот DLC затоа што ќе ја направи цената поскапа. Во моментов, колекцијата, наречена Пакет-се-едно-пакет на срцата на Царството, ќе се продава по препорачана цена од 49,99 американски долари. Многу конкурентни цени за толку многу собрани игри и забава со часови, ако додадеме DLC, треба да платиме и 30 долари повеќе, така што колекцијата нема да ги вклучи.

Пакетот Kingdom-Hearts All-in-One ќе ги собере сите приказни и се ексклузивни за PlayStation 4 1

Друга конечна компилација

Значи, како заклучок, пакетот Сè-едно-едно за срцата на Царството ќе го содржи следново:

  • Конечен микс на срцата на Царството
  • Re Kingdom Heartss Re: Chain of Memories
  • Здравствени срца 358/2 денови (само за филмски HD)
  • Конечен микс на срцата на кралството 2
  • Срцата на кралството се раѓаат од последната мешавина од сон
  • Re Hearts Re: код (филмски само во HD)
  • Срцата на кралството сон го намалуваат растојанието HD
  • Срцата на кралството 0.2 Раѓање од спиење – посебен дел
  • Кралските срца X задната корица (филм)
  • Срца на кралството 3

Пакетот Kingdom-Hearts All-in-One ќе ги собере сите приказни и се ексклузивни за PlayStation 4 2

Претходните компилации се срцата на кралството HD 1,5, срцата на кралците HD 2.5 и срцата на кралството: Досега приказна. Ако вклучиме дека некои од игрите што ги внеле се преработени со повеќе содржини, затоа што можеме спокојно да кажеме дека оваа приказна е најпосетена од креаторот за да направи некои измени и да ја објави повторно

Ново #KingdomHearts Доаѓа се-во-едно пакетот # PS4 во Северна Америка на 3/17!

Овој физички пакет вклучува:
HEKINGDOM СРЦЕ – Досега приказна –
HEKINGDOM СРЦИ III

Искусете ја оваа серија за прв пат или повторно!

Дополнителни информации: https://t.co/a8YPGxY0EL pic.twitter.com/Apqb2cg6FM

– ГЛАВНА КРАЛСТВО (@KINGDOMHEARTS) 5 февруари 2020 година

Покрај тоа, се слуша лесна критика дека игрите дистрибуирани на неколку конзоли не постојат, затоа што сè ќе биде во една, Плејстејшн 4. Да, се раѓа нова критика, која нема да стигне до Xbox, Switch или PC, и нема да дојде во Европа. исто така, квадратни работи.

Пакетот Kingdom-Hearts All-in-One премиерно ќе се претстави на 17 март на PlayStation 4.