Пакетот „Red Attack“ сега е достапен за купување во Fortnite

Paket "Serangan Merah" sekarang tersedia untuk pembelian di Fortnite

По филтрирањето, вашето заминување е официјално!

Иконски пакет “Црвен напад„Конечно стигнавме до заедницата на играчи од Фортнит и, еве, ќе ви кажеме за тоа содржина на пакетот пред да го добие На овој начин, ако сте нов играч во заедницата за игри, овој пакет ќе ве натера да се чувствувате удобно ако ја барате вашата прва кожа.

Пакет “Црвен напад„Тоа е добар избор за оние кои сакаат епски или многу ексклузивни кожи што излегуваат само за мал период. Покрај тоа, пакетот ќе ве вклучи Виртуелни монети за игри, Back Bling и крајна кожа.

Преку: Конзола за хоби

Цената за добивање на пакетот е вкупно 4,99 долари, и ова е една од најниските цени за ексклузивните кожни пакувања.

Содржина на пакетот Red Strike

Овој пакет може да се набави директно со состојбата што ја имате на вашата сметка на епски игри, затоа што можете се директно со своите пари наместо да користите V-Bucks. Покрај тоа, со вашата набавка, ќе ги добиете следниве артикли:

  1. 600 V-Bucks.
  2. Epic Back Bling „Leaf bag“.
  3. Епска црвена штрајк на кожата.
Пакет Преку: Fortniteinsider

Со текот на сезоната во Фортнит, секој од нив воведе нова тема “Црвен напад„Од лансирањето на овој пакет. И од нејзиното лансирање, кожата не ги разочара играчите во однос на дизајнот и содржината на пакетите. Значи, ако сте колекционер на кожа ова е добро време да го купите и да го покажете во вашата игра.

Од друга страна, времето кога пакетот ќе биде во продавницата не е официјално објавено од Епска игра. Сепак, возраста на овие пакувања е обично Два до три месеци во продавницата.