Пакет за диви картички PUBG: 3 причини што треба да го купите

Paket Kartu Liar PUBG: 3 Alasan Anda Harus Membelinya 1

Пакет за диви картички PUBG: 3 причини што треба да го купите 2

Пакетот Wild Card Pack е специјален пакет достапен само за верзиите на PLAYERUNKNOWN Xbox и PlayStation 4 BATTLEGROUNDS кои веднаш ја напуштаат онлајн продавницата.

Wild Card Pack, прв пат објавен со додавање на Survivor Pass 3 за верзијата на конзолата ЈАВНО, ексклузивните карактеристики на артикалот се достапни само во пакети. Survivor Pass 3 ќе заврши наскоро, а пакетот ќе исчезне од продавницата заедно со него.

Следното е комплетен список на содржини на пакетот:

  • Преживеан премин 3: Диви картон
  • 5 нивоа
  • Колекции на униформни училишни слонова коска (жени)

Со останатото време, еве три причини зошто треба да купите пакет PUBG Wild Card на Xbox One или PlayStation 4.

Пакет за диви картички PUBG: 3 причини што треба да го купите

Ексклузивен униформа во собата

Пакетот за диви картички PUBG содржи ексклузивен сет на униформни училишни слонова коска. За цената, а остатокот од содржината достапна во пакетот, оние што сакаат кожа ќе најдат причина да ја купат.

Пет бесплатни нивоа

Wild Card Pack им дава на играчите засилување од пет нивоа на нивната Survivor Card. Со завршувањето на сезоната наскоро, не останува многу време да се израмниме преку игра. Ова е брз и лесен начин за добивање награди.

Прв пат сопственик на жртва

За оние кои не ја испробале Survivor Pass, овој пакет е добра алатка за влез. Тие можат да го испробаат пред да започне новиот премин, да добијат пет бесплатни нивоа за тоа и ексклузивни кожи.

Пакетот „Wild Card“ е достапен само во продавниците до 5 август.

Фото учтивост на PUBG Corp / Microsoft