Пандора 6С +: Киоск во домашна аркада

Пандора 6С +: Киоск во домашна аркада

За жал, сегашната генерација сè уште не ја знае староста на аркадната игра. Срамота е, ова е целиот дел од приказната за видео-игри. Никогаш не е доцна да се направи правилно. Ти благодарам за Пандора 6С +Можно е да се играат гроздобер игри дома.

Пандора 6С +, комплетно решение

Овој модел нуди вистински систем за контрола на аркада со два плеер. Конзолата има два стапчиња со 6 копчиња за акција. Исто така, постојат две копчиња за стартување, аголно копче за симулирање на поставките на просторијата во механизмот за монети и за завршување на копчето од менито.

Пандора 6С +: Киоск од дома аркада 1Пандора 6С + како целина

На ниво на врска, системот има HDMI приклучок, приклучок VGA што најдобро одговара на вашиот екран. Исто така, постојат две USB порти за да го поврзете терминалот со компјутерот или да додадете надворешно складирање.
Аудио-страницата, машината има внатрешни звучници, но исто така можете да користите дигалка за да го поврзете уредот со аудио системот. На кратко, сè е клуч на рака.

Пандора 6С +: киоск од дома аркада 2Задна страна

Часови на игра во перспектива

Ајде да разговараме за содржината на производот, во системот има повеќе од 2000 различни игри. Можете да ги најдете сите најдобри хитови од арки во последните неколку децении. Сепак, важно е да се напомене дека ова е само 2D игра. Нема да најдете игри како Daytona USA, Soul Calibur или други 3D игри.
Но, не грижи се, изборот веќе има што да солее. За обожавателите, еве неколку познати титули како различни Street Fighter, Metal Slug saga, KoF, Dodonpachi. Или класици како Лејди Буг, Пак Ман, Галага, итн.

Изборите се многу разновидни, можете да најдете разни видови на игри: Бастон, пукање, загатка, платформа. Секој ќе ја најде сметката. Единствената лоша работа што можеме да ја имаме е да ја пронајдеме истата игра многу пати. На пример, сите верзии на Street Fighter II се присутни: Азија, САД, Европа. Исто за неколку KoF. Во основа во играта во 2020 година, можете да избришете околу 60-70. Ова е сè уште прифатливо.

Корисниците исто така можат да пристапат до менито со опции со притискање на копчето близу конекторот. Во второто, можно е да се направи список на омилени игри. Променете го јазикот на менито на англиски, кинески или корејски. Оптимизација на екранот е можно. Исто така, можете да ја прилагодите тежината на играта, повторувајќи ги вашите копчиња. Едноставно кажано, скоро сè може да се прилагоди.

Пандора 6С +: Киоск од дома аркада 3Мени за опции Пандора 6С +

Кое ниво на материјал е тоа?

Терминали со добар квалитет, стапчињата се прилично флексибилни и прецизни. Копчињата се одговора и процесот не е долг. Во внатрешноста на кутијата ќе најдете голем HDMI кабел, напојување и USB кабел. Но, повеќето се дополнителни копчиња. За каква било услуга доколку е потребно.

Пандора 6С +: киоск на домашна аркада 4Акција копче

Забележете дека делот “цел” е стандарден, може да најдете делови подоцна доколку е потребно. Можете да го видите дното на животното. Со едноставен PCB и звучник. Поврзување исто така со стандардни стандарди. Одржувањето може да се спроведе без грижа дури и од нови луѓе.

И играта во сето тоа!

За време на овој тест, бевме во можност да тестираме многу натпревари од оваа селекција. Секогаш е многу убедливо. Конзолата што е поставена на масата е многу стабилна и не се движи благодарение на гумените нозе. Овие игри во тоа време беа многу лојални на аркадата. Со еден исклучок, трчај побрзо. Чудно, оваа последна скока многу и не може да се ротира. Овој проблем не го најдовме во други игри дури и кај оние кои се гладни за ресурси.

Пандора 6С +: Киоск од дома аркада 5

заклучок

Да заклучиме, можеме да ви ја препорачаме оваа конзола само ако се за fallубите во старите игри. Сите аркадна носталгија ќе можат да ја нападнат вашата дневна соба. За најмладите, сè уште можете да го пронајдете класичното JV. Имаше нешто друго пред Фортнит.

Овој производ е достапен на страницата Томтоп е тука по цена од 125 €

Пандора 6С +

125 €

Пандора

Квалитет на производство

8.5 / 10

Позитивни поени

  • Број на достапни игри
  • Копчиња за квалитет и џојстик
  • Кабли и додатоци што се нудат

Негативни поени

  • Побрзи грчеви
  • Често истата игра