„Пет ноќи на AR Freddy’s AR: Special Delivery“ е засилено искуство на FNAF поставено на пристигнување на iOS и Android уреди оваа есен и може да го гледате првиот трејлер за него овде

‘Five Nights at Freddy's AR: Special Delivery 'Adalah Pengalaman FNAF Bertambah yang Ditetapkan untuk Tiba di Perangkat iOS dan Android Musim Gugur Ini dan Anda Dapat Menyaksikan Trailer Pertama untuknya di Sini

По закачка минатата недела, Илумикс започна Пет ноќи во АР на Фреди: Специјална испорака што е вистинската работа наскоро да биде објавена. По неколку записи на сите платформи, Пет ноќи на Фреди кон зголемена реалност со Пет ноќи во АР на Фреди: Специјална испорака. Илумикс е компанија која претходно работеше на мешани игри со реалноста и го развива ова издание како додадена игра за хорор на опстанок на реалноста. Погледнете го првиот трејлер за Пет ноќи во АР на Фреди: Специјална испорака под:

Погледнете ги трите слики од екранот од Пет ноќи во АР на Фреди: Специјална испорака подолу покажува што можете да очекувате кога играта ќе започне оваа есен на iOS и Android. Интересно е да се види реакцијата на заевачот на YouTube минатата недела. По многу шпекулации за фанбазата, Пет ноќи во АР на Фреди: Специјална испорака конечно добро откри.

Илумикс се здружи со Скот Кавтон за носење Пет ноќи на Фреди за зголемена реалност имајќи компонента на AR како фокус, а не додаток на постојните искуства. Пет ноќи во АР на Фреди: Специјална испорака стартувајте ја оваа есен за уредите со iOS и Android. Погледнете ја официјалната веб-страница овде. Може да се пререгистрирате за започнување на официјалната веб-страница. Што мислите за инженерската приколка? Пет ноќи во АР на Фреди: Специјална испорака?