Пет од најдобрите случаи на iPhone XR што можете да ги најдете на Amazon

Lima kasus iPhone XR terbaik yang dapat Anda temukan di Amazon

Една од првите работи што направивме кога купивме нов мобилен телефон беше да купиме случај. И покрај тоа што го жртвуваме дизајнот на терминалот, многумина од нас поставуваат безбедност на терминалот од падови или гребнатини што може да се појават при секојдневно пукање. За да го олесните вашето пребарување, во овој пост ви кажуваме што е тоа Најдобар случај за iPhone XR, едно од најновите изданија од Apple.

Главниот проблем со опремата на Apple е логото на јаболко на задната страна; некои го покриваат, други не … И ова, се чини, не, но за некои корисници е многу релевантно. Во следниот предлог, ќе се обидеме да најдеме алтернативи ако поклопецот го покрива логото.

Случаи IPhone XR кои ги заслужуваат нашите пари

СОСТОЈБА НА 9 СИЛИ СИЛИЦИ ВО РАЗЛИЧНИ БОИ

Првиот случај е многу; конкретно 9, не повеќе и ни помалку. Тие немаат премногу мистерија затоа што станува збор типичен силиконски случај TPU е флексибилен, но за цената, фактот што вметнувате толку многу не е лош.

Може да ослободите секој ден или брзо да го замените ако е оштетена. Да обележи води кон дупката во просторијата така и сатенскиот терминал кога го ставаме на површината.

ЕКСТРА БАТЕРИСКО ПОВЕЕ

Бидете внимателни со овој случај. Вистина е дека Apple веќе твое официјално (PVP 149 €), но во овој случај се соочуваме со многу поевтино и со производ 5.000 mAh капацитет (Да ни даде идеја, iPhone XR има батерија од околу 3000 mAh).

Режимот на употреба е во основа како да приклучуваме електроенергетска банка во мобилен телефон, но со „погодност“ да се стави во самиот случај. Цитира „удобност“ затоа што тежината на паметниот телефон ќе заврши и доста. Но, сепак е добар избор да се суди дали ќе патувате, на пример.

РИГИД СЕМИТранспарентен дом

Ако гумата не е ваша и претпочитате груб допир, овој ригиден случај е направен за вас. Имајте малку 2мм води до празнината на просторот така што леќите се заштитени, а копчињата се слободни за да го покажат оригиналниот дизајн.

Казингот е достапен на 3 бои за да можете да изберете оној што најмногу одговара на вашиот XR. Треба да се напомене дека материјалот проucирен (мат) и ајде да погледнеме во логото на Apple.

ПОВЕЕ СО ИМАНИТЕ ПОВЕЕ, Волт и ПОДДРШКА

Друга класична корица: Затворање. Во оваа пригода, по поклопецот имаше неколку слот за вметнување на нашите картички и билети, така што портфолиото може да се остави дома; особено ако користиме Apple Pay за да платиме во продавницата.

На ова додаваме и сопствен држач, затоа што можеме да го ротираме капакот останете да стојат на хоризонтотл телефон. Многу удобно кога гледате видеа, на пример.

4 ВО 1 МОДУЛАРНА СЛУЧАЈ

Случајот може да се инсталира за iPhone XR Случајот може да се инсталира за iPhone XR

Три парчиња ја покриваат рамката и задниот дел на iPhone XR, а калено стакло што се вклопува во обвивка го покрива екранот.

Конечно, друга идеја која е прилично оригинална. Овој случај се состои од 4 парчиња во тотал: секоја вклучува горе и долу рамка, задниот центар што го штити задниот дел од телефонот и калено стакло Ова го покрива екранот.

Сите овие се вклопуваат заедно за да формираат една од куќите што има поголема дебелина и однос на заштита. Покрај тоа, достапен е на различни бои.

Можеби ве интересира: Како да го ставите вашиот iPhone или iPad во изгубен режим користејќи iCloud


Освен сите овие случаи за iPhone XR, јасно е офицер од Епл тие имаат непробојни квалитети и малку поплаки ќе не кренат; Сепак, цената е многу повисока од предлогот наведен погоре.