Печ & # 039; Star Wars Battlefront II & # 039; Новиот ќе има два нови режима кои се фокусирани на Clone Wars

La guía del gamer.

Инвеститорот на ‘Star Wars Battlefront II‘ ќе спроведе два нови модалитети во играта наречена инстант акција и соработка, кои ќе бидат достапни во следното ажурирање кое ќе биде достапно на 25 септември.

Ова го потврди компанијата ДИЦЕ, за која мора да се каже, работеше напорно за да внесе содржина скоро континуирано во оваа добро позиционирана игра за стрелање и која, од нејзиното лансирање, се најде во категоријата одлична видео игра која е покомплетна од нејзината претходничка.

Убава промена на брзината

Како и другите игри за стрелање, внатре има безброј мали битки и овој пат, со додавање на овие нови режими, играчите ќе можат да набудуваат нови промени во брзината кога ќе бидат претставени големи битки.

Покрај новата мапа, ќе бидат поставени ажурирања и покрај инвазијата на Фелусија, нова планета каде ќе работи првиот нов режим наречен Co-Op, покрај тоа што ќе има нова засилувачка единица наречена Clone Command.

На овој начин, учесниците, запомнете дека оваа игра со мултиплеер, може да претвори размачкана во фрлач на гранати со целата смртоносна моќ што ја има.

И во истиот редослед, тие ќе имаат можност да извршат одвратни експлозии, што ќе го истуркаат и збунуваат непријателот, давајќи му на играчот предност што му е потребна за извршување на неговиот план.

И како да не беше доволно, командниот клон ќе им овозможи да си го вратат животот откако ќе го завршат непријателот.

Друг режим што ќе се примени во ажурирањето е таканаречениот режим на соработка, кој се состои од надминување на серија цели со играчи до четири тима.

Овој режим исто така вклучува итно дејство, што ќе им овозможи на играчите кои сакаат да изведуваат соло акции, да се соочат со трупи контролирани од процесорот.

Учесниците ќе имаат можност да уживаат во двата режима на пет мапи на Набу, Камино, Кашијк, Геоноза и Фелусија. Не заборавајте дека овие нови режими, пак, ќе добијат ажурирања во наредните месеци.