Повеќе од 100 игри со Triple A за 14,99 € / месец, првиот месец е бесплатен

El Chapuzas Informático

Ubisoft беше лансиран денес Uplay +, вашата платена претплата за претплата да ги играте сите наслови на компанијата за мала месечна претплата, и затоа 14,99 € месечно можеме да пристапиме повеќе од 100 игри со компјутер, каде што ќе се додаде секое ново издание. Сите игри се интегрирани во оваа платформа се во премиум изданието, т.е., со сите додатоци, дополнителна содржина, DLC и експанзија.

UPlay 740x414 0

Меѓу нашите каталози на игри има многу нови наслови како Ghost Recon: Breakpoint, Assassin’s Creed: Одисеја, Далеку 5, Екипаж 2, Шест опсада на виножитото, Гледајте кучиња: Легија, Поделбата 2 и така натаму се долги, и ако го додадеме ова на тоа првиот месец бесплатен, гледаме како пазарот на видео игри расте рапидно и ова е најдобриот начин да се стори тоа запре пиратството и нешто многу пострашно од индустријата, платформа за стриминг благодарение на моќноста на облакот, што ќе ги елиминира физичките уреди и физичката игра, што ќе резултира во големи проблеми за индустријата и загуба на работни места.

Uplay + Има цена 14,99 € месечно нема изненадувања, или годишна исплата од 179,88 € (без заштеда). За пристап до слободниот месец, пристап од тука. За да се верификувате нашиот начин на плаќање (картичка или PayPal) ќе ви наплатат 1 евроно ќе бидат вратени. Првата исплата по пријавувањето за слободен месец е 1 октомври, така што подолго ќе се регистрирате, толку помалку време ќе уживате во сите игри без да плаќате ништо. Претплатите може да се откажат во секое време и ќе продолжите да играте до октомври (ако не сакате да плаќате ниту еден месец).