Повторно Скриншот за површината на Remaster Crysis

Crysis Remaster Screenshot Permukaan Lagi

Оригиналната Crysis сè уште може да биде во гасоводот Crytek за славно преработено ослободување во блиска иднина за платформата за следната генерација.

Претходно денес, уметник за осветлување Ларс Хофрихтер е забележан (преку 3Djuegos) да споделите нов скриншот на техничка приколка објавена минатата година за да покажете како ќе изгледа оригиналната Crysis кога ќе се изврши повторна повторна итерација на CryEngine. Забележете дека ниту Цритек ниту ЕА не дадоа официјално соопштение. Дури и проектот за вентилатори на Crysis Remaster беше разјаснет минатата година, како техничка демонстрација на она што CryEngine може да го направи. Сепак, Хофрихер споделува повеќе слики од екранот од истиот месец демонстрации во иднина што ќе предизвика повеќе горива на гориво.

Случајно, во повик за приход минатата година – веднаш по скриншотот на Remaster Crysis – ЕА изјави дека има планови да се започне со „remaster за привлекување омилени фанови“ во текот на фискалната 2021 година. Сепак, нема објавувања или дури и упатства дадени од тогаш, не го предложуваат ова.

Crytek криењето на картичката нема да биде изненадувачки. Со пуштање во употреба на PlayStation 5 и Xbox Series X во текот на сезоната на празници, најдобро време ЕА да објави оглас е на EA Play 2020 во текот на E3 2020 во текот на летото. Сè додека не се случи тоа, франшизата Crysis останува мртва – несреќниот резултат на благодатта.

Целата трилогија Crysis во моментов е достапна на Xbox One преку компатибилност наназад. Овие игри нудат невидено ниво на графичка верност, и сè уште се користат денес за да се одредат новиот хардвер. Секој заинтересиран може да ја проба оригиналната Crysis на ладилникот за компјутер за да види каде стојат во ланецот на храна.