Погледнете повеќе фотографии од воведувањето на Давидо и Киома

Еве повеќе фотографии од Давидо и неговата lубовница, неодамна одржаната церемонија на откривање на „Чиома Роуланд“ на која присуствуваше и таткото на Давидо, кој го поддржува унијата 100% и се вели дека го охрабри Давидо да се смири со Кјома. .

Download WordPress Themes Free