Подготви се Телевизијата Ацтека ќе го спроведе турнирот Мортал Комат 11

Bersiaplah! TV Azteca akan melakukan turnamen Mortal Kombat 11

Телевизијата Ацтека сака да навлезе во сè во спортскиот терен, па неодамна започна нов проект за зголемување на конкуренцијата во Мексико. Ако мислите дека сте паметни Мортал Комат 11, Вие дефинитивно ќе бидете заинтересирани да ги знаете деталите за турнирот што го подготви компанијата.

Преку вашата сметка на Твитер, Спорт Ацтек (преку Xataka), наводно, се подготвува за турнирот Мортал Комат 11 за овој месец, настанот во Глорија Комбат ќе се одржи следната сабота, 28 септември и ќе започне во 21:00 часот во Мексико Сити.

Купи Мортал Комат 11 влегоа во Amazon и Green Man Gaming

Се разбира, битката ќе се емитува во живо на телевизиската платформа. Овој турнир е отворен за сите играчи на правна возраст кои веруваат дека го имаат она што е потребно за да успеат.

Ако сакате да имате шанса да одите во Комбат за слава, треба само да испратите е-пошта ([email protected]) и објаснете ги причините зошто сакате и заслужувате да бидете во конкуренција. Битката ќе се одвива во објектот Ацтека Ајуско.

Во писмото мора да дадете информации како што се вашето име, возраст, алијас, место на живеење и неколку врски каде што можете да ги видите вашите вештини во играта. Повеќе детали за настанот се очекуваат следната недела.

Во меѓувреме, ве информираме дека сè покажува дека започнало снимањето на новата франшиза. Мортал Комат 11 Достапно за PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One и компјутер. Тука ќе најдете повеќе информации за него.