Подобрете ги вашите селфи со овој блиц блиц за вашиот мобилен телефон

flash selfies

479

Нашите мобилни телефони имаат силен трепкач од нивниот почеток што може да ни помогне во многу ситуации со слаба осветленост да направиме подобри фотографии. Но, ова не е вообичаено на предниот дел на мобилниот телефон. Затоа е нештоДа се ​​направи добро селфи Постојат неколку специјални трепки во форма на прстен за да го надополнат вашиот мобилен телефон.

Постојат телефони со преден блиц за правење селфи, некои се јасни, а многу други, но повеќето не, затоа ви предлагаме да добиете некои трепки во форма на прстен што ги носиме денес.

Флеш прикачен на вашиот мобилен телефон

Без сомнение, ова е една од трепките да се направи селфи што е поинтересно, затоа што ни нуди можност да го прикачиме на телефон со некој вид стегач што го поправа. Како што можеш да видиш тоа е кружен блицно не како и обично, има голем број на LED светла распоредени во круг. Ова е исто така силно бело светло кое може да се прилагоди во три различни интензитети.

блиц 1

Купете прстен со блиц со дебеломер

Во стилот на статив за горила

Овој блиц е доста комплетен затоа што ни нуди цела платформа која ни овозможува не само да го подобриме квалитетот на нашите селфи, туку и видеата што ги снимаме во пакетот YouTuber. Овој сет Се состои од еден вид статив каде можеме да ставиме мобилни телефони и да трепкаме со целата флексибилност. Вториот доаѓа во три различни бои, за да се даде поладен или потопол изглед на снимка или фотографија.

блиц прстен

Купете прстен за блиц со флексибилен статив

Поддршка со два прстени

Оваа друга поддршка не потсетува на делот од селфи-стикот, а она што го нуди е можноста ставете го мобилниот телефон помеѓу овие две трепкања. На овој начин се постигнува посилно и поизбалансирано осветлување, бидејќи светлината се дистрибуира на поприроден начин.

блиц прстен

Купете блиц со страничниот прстен

Голем блиц

Другите што ги предлагаме ни нудат ист принцип, а тоа е блицот во форма на прстен кој е совршен за нашите селфи, но тоа Неверојатна карактеристика е нејзината голема големина. Оваа е многу поголема од другите што ги видовме. Ова е блиц од шест инчи кој е опремен со две мали стативи, за да го поставите мобилниот телефон и блицот. Исто така, има далечински управувач за да го работи.

селфи блиц

Купете голем прстен за блиц

Ако не ви се допаѓа ingвонењето

Конечно, предлагаме алтернатива на овој ринг, кој исто така може да понуди добри перформанси при правење селфи. Тоа е повеќе правоаголно, а исто така нуди и интензивно осветлување при топло. Ова е нешто што го добивате благодарение на деветте интегрирани LED диоди. Ова е исто така поставено на нашиот мобилен телефон со помош на стегач. Има батерија за полнење која нуди до три часа континуирана светлина.

селфи блиц

Купете правоаголен блиц со батерии